Triks for å betale mindre veiavgift

Triks for å betale mindre veiavgift

1. april åpnet han fristen for å betale veiavgift, Det er slutt i de fleste kommunene 31. mai. Som du vet, er denne skatten årlig, og varierer i henhold til påtalemyndigheten hester av våre kjøretøy. Men variasjoner også der mellom forskjellige kommuner, fordi kommunene står fritt til å bruke denne skattesats innenfor grensene fastsatt ved lov. Som regel provinsielle hovedsteder har vanligvis høyere priser, mens små byer har lavere priser. For å unngå overpaying, det er visse triks er helt lovlig, å betale mindre i skatt. Vi ser, samt trene noen tvil.

Sett bilen i landsbyen

For å spare noen euro, Du kan registrere seg i en annen kommune hvor som veiavgift er minor. Når tegnet endre juridisk adresse, kan du gå til Trafikketaten med tidligere skatt betalt opplag, datablad av kjøretøyet, en kopi av den, og den nye registreringsbevis. Du bør imidlertid huske på at selv om endringen vil skje umiddelbart, reduksjon i mengden av avgiften vil ikke tre i kraft før neste år. Dermed, hvis du empadronas nå i en by, du vil ikke nyte frem til 2016 den nye prisen.

Unødvendig å huske at for empadronarte på et annet sted, må du ha en bolig eller eiendom-og om seg selv eller leie-der.

Registrerer bilen som en klassisk

Hvis kjøretøyet har over 25 år, jeg setter pris på at du kan melde deg som en klassisk modell. Denne ordningen er også lovlig, selv om den har flere ulemper enn den førstnevnte. først fordi Ikke alle kommuner har en historisk plakett står rabatt, Det er steder hvor du kan nyte 25 eller 100 prosent rabatt, men i andre steder ikke overveid noen rabatt eldre modeller.

For å be om historisk plakk blir nødt til å bevise bosted i den gitte distriktet og også ta med bilen ténica Sheet. Enkelte kommuner har også bedt om at bilen er registrert som historisk, mens andre ikke krever det. Prosedyren koster også penger, så bør du vurdere om du leier eller ikke, spesielt hvis du planlegger å selge bilen i nær fremtid, eller hvis du gjør nok kilometer med ham et år å avskrive bekostning.

Hvordan betaler jeg veiavgift?

De fleste kommuner brevet sendes skattebetaling til hjemmene Circulation, så du slipper å betale det heller enn å gå til en av bankene som er angitt på baksiden av det og foreta betalingen.

Dersom, på den annen side ikke sende den, må du nærme byen byen din til å betale beløpet i forbindelse med bilen.

Hvem skal betale denne skatten?

Den skattebetaling brev Circulation alltid gjøres på person som per 1. januar i et gitt år, bli utpekt som kjøretøy holder, som er angitt i tillatelsen. Dette betyr at hvis du kjøper en brukt bil fra en enkeltperson, må det gi bevis for betaling av den skatt. Se etter dette, som ikke å ha betalt en dag, når bilen er ditt kan ha problemer.

Hva er en skatt hestekrefter?

Denne enheten, preget av forkortelsen CVF, Det indikerer skattebyrden som gjelder for ditt kjøretøy. Hans skikkelse er et resultat av beregningen mellom motorens sylindervolum og antall sylindre. Jo høyere, jo større belastningen forbundet med bilen.

Hva kapital det er den dyreste og de billigste som?

Provinsielle hovedsteder der er laveste veiavgift er Melilla, Ceita, Zamora, Soria, Palencia Caceres, Jaen, Badajoz, Pamplona og Pontevedra, den første er den billigste ovenfor, som strekker seg mellom 6,31 euro -for biler med mindre enn 8 CVF- og 56 euro -i kjøretøy over 20 CVF-. I mellomtiden, i de dyreste høydepunkter San Sebastian, alt fra 42.30 og 346.32 euro, mens overskrider minimum 25 euro kapital som Castellón, Ciudad Real, Granada, Huelva, Lleida, Oviedo, Salamanca, Santander og Teruel.

Store byer som Madrid, Barcelona eller Valencia De er gjennomsnittet. I tilfelle av den spanske hovedstaden, biler med mindre enn 8 CVF De må betale 22 euro, mens fra 8 til 11,99 CVF skal betale 66 euro, av 12 til 15.99 euro CVF 143, av 16 til 19,99 euro CVF 179 og CVF mer enn 22 224 euro. Med hensyn til Barcelona og Valencia, kostnadene for trafikk skatt varierer mellom 23.47 og 217 euro og 21.20 og 210.59 euro henholdsvis.

Du kan også være interessert i ...

- De pålegges Opplag: den mest forurensende betale mer

- Hvor mye koster holde bilen et år?

- Er det fornuftig å forene registrerings skatter og sirkulasjon?