4×4 SUVer og mer pålitelig

4x4 SUVer og mer pålitelig4x4 SUVer og mer pålitelig4x4 SUVer og mer pålitelig4x4 SUVer og mer pålitelig

Audi Q3

Audi Q3

Pålitelighet. 18 til 20

Mer enn to år med markedsføring tillate oss nøyaktig Q3 robusthet av en idé. og det lite å klage, bortsett fra noen aspekter, for eksempel kvitre gasspedalen, den feil på elektriske vinduer foran (Water infiltrasjon) i modellene produsert fram til sommeren 2013 eller varsellys servostyring, som må omprogrammeres til høsten 2013.

Kvalitet. 4 av 5.

Om bord, nivået av opplevd kvalitet er bra, men Audi måtte gjøre innrømmelser for å lagre. Hard plast er mer viktig, men utseendet betyr ikke tap av verdi, men snarere tvert imot.

Vi mener

BMW X1 konkurrent, er Audi Q3 produsert i Martorell at du plasserer bar når det gjelder kvalitet på utførelse og pålitelighet, i alle fall så langt.

Hyundai ix35

Hyundai ix35. 17,5 på 20

Det er sant at Hyundai ix35 ble venner i sitt første år med markedsføring, selv om det er sant at byggherren har jobbet hardt for å løse problemene. enten via omprogrammering (Engine, servostyring, GPS) eller utskifting av deler påvirkes blant annet staver av stabilisatoren bar og bakre støtdempere, clutchpedalen låser dørene og dashbord.

Kvalitet. 3 av 5

Mye mer moderne enn forgjengeren i presentasjonen, Hyundai ix35 Det trenger ikke konkurrere med kremen av produksjonen Europeiske. Plast, og lydisolering erne er akseptabelt uten videre.

Vi mener

Det er sant at 5-års garanti er ikke idiotsikker, men Hyundai styrke ligger i å ha rettet opp raskt, i 2010 og 2011, produksjonsfeil. Etter dette løpet av ix35 sitter i ro.

Kia Sportage

Kia Sportage. 17,5 på 20

Teknisk klonet Hyundai ix Tage og 35 er framstilles på den samme produksjonsanlegg av Slovak Kia. I sin debut, den Tage små serier led av de samme mangler som den Hyundai (dual-svinghjul i 2,0 CRDi, clutchhovedsylinderen, kopler 4x4 manuell girkasse). Men Kia har også implementert de nødvendige korreksjoner til nettverket.

Kvalitet. 3sobre 5

Med et moderne dashbord design, er helhetsinntrykket av Kia Sportage herdet av detaljer som lakk skjøre dekk og plast. Soltaket er støyende.

Vi mener

etter Kia utrydde tekniske problemer i debuten av sin karriere Sportage viser et rolig liv. I alle fall bedre sikre vedlikehold verksted for å dra nytte av korreksjoner.

Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX. 17 20

Selv om lite kjent, diesel 1,8 DI-D ASX vist på sitt beste. en eneste klage: diagnose varsellys (Learning injektorer) og blokkering av partikkelfilter. Buffere er kilden til støy: erstatning av belgen i de fremre og bakre stoppanordninger på modellene frem til september 2012, da forakselen (hjullagre) creaks lav hastighet.

Kvalitet 3 av 5

ASX er en japansk produkt hundre prosent. Derfor innvendige materialene har nytte av behandling uten å rødme. Likevel skjønt, lydene av seter dashbord og midtkonsoll er litt irriterende.

Vi mener

I likhet med sine franske og C4 Aircross 4008 kloner, Mitsubishi ASX har, etter tre år med karriere, en betryggende rekord for pålitelighet. Eneste problemet, interiøret kvalitet.

Nissan Juke

Nissan Juke. 16,5 til 20

Både tekniske notater og den oppfatning av eierne av Juke er enstemmige: den lille SUV japansk Det viser svært få svakheter. Noen av dem har lidd noen rettelser i verkstedet. Dette er tilfellet for hurtigere slitasje av de midlertidige belte versjonene 1.5 dCi produsert inntil april 2011. Låsen kan låses (inntil juli 2011).

Kvalitet. 2 av 5

Her overøst med kritikk, lav kvalitet materialer i deres fremstilling og skjøre går gjennom en Uforsiktig lydisolering. Frem til juni 2011, forverres maleriet av støtfangeren foran.

Vi mener

I kjølvannet av Qashqai, har Juke vellykket mote liten SUV. Hvis avtalen gir ham pålitelighet, er byggekvaliteten forrådt av en bekymring for brutto sparing.

Range Rover Evoque

Rand Rover Evoque. 16 ut fra 20

En Med unntak av strømbrudd (Turbo-kontakt) og lekkasje i veivakselen tetningen, Dette 2.2 diesel Land Rover Evoque virker rolig. En samtale er i gang i brennstoffreturledningen. Men feil er heller for elektronisk ordre (bakluke, berøringsskjerm, bremser ...). Siden oktober 2013 nettverket "reprograms modulen legeme elektronikk (BCM) for å hindre at batteriet lades ut.

Kvalitet. 4 av 5

Evoke skuffer ikke om bord, med en moderne behandling av raffinerte materialer. Dørtetningene skal erstatte det å eliminere elver og vindstøy.

Vi mener

Den Evoque har blitt godt unnfanget fra begynnelsen, med god grunn: sexy kostyme under hans britiske vertene den tekniske basen av påviste Freelander II. På den andre, er situasjonen verdig Range Rover familien.

BMW X3

BMW X3. 15,5 til 20

Med unntak av en håndfull av samtaler for å vurdere, BMW X3 viser utmerket pålitelighet. noen problemer De kan imidlertid forekomme i løpet av tid og kilometer. dermed tap av servo må skiftes elektrisk motor. Mer alvorlig, diesel 2,0 d (montert på 18d og 20d versjoner) vet en svakhet ved nivået for distribusjonskjeden.

Kvalitet. 4 av 5

Mistet muligheten med den gamle X3, BMW har revidert sin modell for andre generasjon. Spesielt med hensyn til materialer, tilnærminger kvalitet stadig Audi.

Vi mener

En leder blant premium SUV, er BMW X3 endelig i harmoni med det nivået som kreves av BMW. Fordelingen problem i 2.0d må tas hensyn til i bruktmarkedet.

Volvo XC60

Volvo XC60. 15,5 til 20

Volvo ikke unnslippe den vanlige feil ungdom. Dermed er XC60 kreditert med et halvt dusin samtaler for å korrigere kampanjer. 2008 og 2009 har fokusert på ulike elektroniske feil. Det svake punktet i femsylindret diesel forblir partikkelfilter hindret, omprogrammeres i 2009-modeller.

Kvalitet 4 av 5

Volvo stå sammenligning med tyske merker som ofte omtales. den elegant stil dashbord kombinert med forsiktig kvalitet og godt sammensatte materialer.

Vi mener

Raffinert og godt bygget, XC60 tilbyr nå full tilfredsstillelse, i henhold til sine brukere. Det har blitt gitt ut under ansiktsløftning av en og en halv, fire upubliserte sylindere som holder under observasjon år.

Renault Koleos

Renault Koleos. 15,5 til 20

Eierne gir god tone denne SUV fra Renault. Men gjentar partikkelfilter colmatamiento 2,0 dCi FAP i spaltningssonen av styreventiler dekktrykk (modeller inntil mai 2010) og motorstopp på strøm vinduer foran venstre. For å påpeke faren for bruk av forbindelsesstengene (avhengig av type bruk) 2,0 DCI som krever omprogrammering.

Kvalitet. 3 av 5

Den Koleos gjør en Samsung kopierer mer enn riktig, men kombinert med en "Jeg kan gjøre bedre". den Lydisolering opprettholdes, men mangler visse materialer som stiller til dette nivået av rekkevidde.

Vi mener

Til tross for den facelift i 2011, denne modellen er avledet fra M5 Samsungo fant ikke den samme suksessen i Europa enn i Sør-Korea, der det skjer. Det er en skam, fordi den har et godt nivå av pålitelighet.

BMW X1

BMW X1. 15 til 20

En elektronisk del under kontroll, er det få problemer på nivået av de rullende tog, X1 kunne ha oppnådd en klar rund. Men det har to tilbakevendende problemer i diesel 2.0D. Den første er den clutch, som har en tendens til å vibrere; den andre er relatert til fordelingen skrape som krever utskifting av kjeder, tannhjul og guider.

Kvalitet. 3 av 5

Ved første øyekast, er vi om bord i en BMW. Men dette inntrykket raskt farget av akseptabel kvalitet hard plast som kler mye av interiøret.

Vi mener

På denne prisen, en kan forbedres overraskende slutt. Men bekymringen kommer primært fra 2.0d, som BMW siden "døve ører". Skulle bryte ut av garantien, det er bedre å være en meget lojal kunde.

Skoda Yeti

Skoda Yeti. 15 til 20

Utviklet på en velprøvd basis, Skoda Yeti Du må tilstå noen problemer, mildt hele. strømbrudd (Wired) til midten av 2011, svikt av air condition kompressor frem til oktober 2011 eller elektroniske feil (styring, klimaanlegg, ABS ...) inntil 2013. 2,0 TDI strømbrudd (EGR ventil eller turbo trykkapselen) og varsellampe FAP (oppdatering).

Kvalitet. 3 av 5

av robust utseende, Midtkonsollen seter, dashbordet og viser hull forsamlinger, noe som resulterer i crunches. Frem til mai 2011 kunne soltaket ha lekkasjer eller sprekk. Etter at problemet var løst.

Vi mener

I motsetning til legenden, er Yeti en vennlig SUV er mye mer pålitelig enn sin fetter, Volkswagen Tiguan. Tvert imot, er det byggekvalitet av interiøret ikke så stramt.

Dacia Duster

Dacia Duster. 15 til 20

Den Duster er mye mer pålitelig enn modellene tre eller fire ganger dyrere. Men det viser også noen bugs senere korrigert i verkstedet. Dette er tilfelle ledningen sensor matetrykk, modeller produsert frem til august 2010, eller låse girkassen, til juni 2010. Brukere klage på drivstoffmåler unøyaktighet, frem til februar 2011 (endring i indikatoren på instrumentpanelet). Siden april 2013 den reparatør nettverk erstatter innstillingsbeltet, som truer med å rakne til februar 2011. Vennligst merk også en svakhet av clutch, og en feil i 1.5 dCi -reprogramación.

Kvalitet. 2 av 5

Med denne prisen Du kan ikke forvente mirakler: Begge sammenstillinger og materialene er forbedret kvalitet. dermed mange små feil vises, irriterende, rapportert av eiere av Duster. Utilstrekkelig lydisolering, frontruter med risiko for sprekking, lite bestandig maling, plast og vibrasjon utsatt møbler.

Vi mener

Med sin uslåelig pris og garanti på tre år er en suksess, til det punktet at kjøpere snu det blinde øye til sin ytelse og plass til etterbehandling.

Peugeot 3008

Peugeot 3008. 14,5 av 20

Laget på det tekniske grunnlaget for den kjente 308 viser noen problemer. Bortsett fra Framaksel lyder og "fleiper" elektrisk parkeringsbrems, de fant noen problemer knyttet til overførings: Bad forestillinger BMP6 boks clutch slitasje på saken involverer fem-trinns modeller frem til mai 2010, og den andre hastighet hopp, frem til mai 2013. 1.6 HDi distribusjon oksidasjon og løsne injektorer. Den 2,0 HDi FAP blir skitne og distribusjon er støyende frem til mars 2010. VTi og THP bensin: vannpumpe til oktober 2012, temperatur probe inntil november 2013 ...

Kvalitet. 4 av 5

Å konkurrere med tyske produsenter, har Peugeot lansert sin utvalget av materialer som begun. I store fremskritt, men likevel viser produksjons tilnærminger. Sitat knirker uttrekkbar skjerm til november 2013 knirkende dører og vinduer og slitasje skinn på rattet før april 2011.

Vi mener

Utvilsomt 3008 markerte en ny æra i Peugeot i form av opplevd kvalitet, og du kan se fra deg til deg å Volkswagen. Mens pålitelighet er nå under kontroll, bør overvåkes før 2011-modeller.

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan. 14 til 20

Det er flere problemer funnet i Tiguan. På den ene siden, belysning av flere vitner som trenger omprogrammering sentralbord. DSG (med oljelekkasje og repeterende feil) er også i søkelyset, og den elektriske parkeringsbremsen og air-condition kompressor, minst til 2009. den 2.0TDI konsentrerer det meste av kritikk for sin strømbrudd relaterte feil injektorer og turbo, mens forbruket av kjølemiddel er relatert til vannpumpen, radiator eller gass resirkulering toppakning.

Kvalitet. 5 av 5

Selv om dashbordet er identisk med Golf Plus, tiguan Det viser en elegant presentasjon. Myke materialer inne i hard plast surround vakre utseende, alt akkompagnert av en forsiktig kvalitet konstruksjon. Dette utelukker ikke noen lyder møbler, spesielt på nivå med dører eller panorama taket nivå.

Vi mener

Samt det bygget som er Tiguan viser en laber balanse av pålitelighet, noe som fremhever alle Volkswagen hull. For å hindre store feil, bør fortrinnsvis velge renovert modeller fra september 2011.

Du kan også være interessert

- Merker mest pålitelige biler i Europa, ifølge OCU