Hvordan kjøpe den billigste bil: alle triksene

Hvordan kjøpe den billigste bil: alle triksene

Tid er penger. Når du kjøper bilen, denne maksimen inneholder mer enn femti prosent av tilfellene: visse perioder av året er mer gunstig for selgeren tilbyr deg et kjøretøy til en bedre pris, eller i det minste, mer utstyr, som til slutt også det betyr besparelser.

Viktige datoer for å kjøpe en billig bil

Slutten av måneden, kvartalet, semester og årsslutt er den beste tiden å kjøpe en ny bil. I det første tilfellet, vil du ha nytte av deg ytterligere rabatter for visse enheter med forhandleren, som må oppfylle minimumssalg pålagt av produsenten.

På slutten av noen av de fire kvartaler eller to semestre, som ovenfor ble gjentatt, med unntak av at salgspress er større: en ekstra klient i siste øyeblikk kan nå kvoten, så er hyppige tilbud i de siste dagene og selv timer.

På slutten av året, igjen du har samme scenario, bare Dealer press fra "plassere" en bil er enda større: Ikke nøl med og la deg bli elsket.

Andre måter å spare på å kjøpe

Noen ganger kommer til den prisen du ønsker å betale for en bil er umulig, for mange rabatter som du bruker. Forhandlere har en fortjenestemargin svært fornøyd om verdien av bilen, om lag 10 prosent. Så, uansett hvor mye du ønsker å klø på slutten kontoer kan ikke komme ut.

En måte å oppnå den prisen du ønsker å bo med en av bilene de allerede har til forhandleren, enten fordi de er registrert modeller -Hva betyr ikke at du har mer enn hundre miles-være Enheter på lager -mange forhandlere begynner å pådra seg betydelige økonomiske kostnader når bilen er stoppet 60 dager- eller eksponerings modeller. I alle tilfeller er bilen hva det er: motor, utstyr, farge, ferdig ... du kan ikke velge. Hvis du ikke er veldig punctilious, gå videre!

På sensommeren eller tidlig høst kommer mange modeller fornyes litt for eksempel endre frontlysene eller stoppe motoren og markedsføre et bestemt-forhandlere må kvitte seg med de som foreldet: er den perfekte tiden til å by lavere.

Ikke miste av syne den 'restyling': endringen i en bestemt modell er større og behovet for dealer "forsvinner" det gamle er overbevisende, mens merkevare ofte forpliktet til å foreta oppgjør med svært gode priser.

Og hvis du kjøper en pre-eide bilen?

Dette alternativet ikke angi det første i planene, men Hvis du vil lagre real og du bryr deg lite merke, biler med få kilometer og måneder er en flott mulighet til å spare.

Før slappe av ved bassenget, vel definere hva du ønsker å modellere samt maksimal alder på bilen og bruk som er gitt, Merk at ikke alle merkene er devaluert like, slik at noen ganger prisforskjellen mellom en ny og en brukt bil er knapt merkbar.

Vårt råd er at bilen du velger å ikke overstige ett år fra deres innmelding og 30.000 kilometer Turer: på denne måten, Du vil ha produsentens garanti, etablert i to år.

Tre viktige tips for å spare

Før du går til forhandleren, lage en virtuell stasjon konfigurasjonen du ønsker på nettsiden til produsenten: slik at du får en idé om prisen og kostnaden for tilleggsutstyr.

Kjøpe off-season gir tilgang til en større rabatt; for eksempel en kabriolet i vinter.

Mindre populære modeller eller visse organer har bedre priser og mer sannsynlig å dra nytte av rabatter.