Opel Mokka 1.6 CDTI 136 hk X 4×4 Anmeldelser og faktisk forbruk

Opel Mokka 1.6 CDTI 136 hk X 4x4: førsteinntrykkOpel Mokka 1.6 CDTI 136 hk X 4x4: førsteinntrykkOpel Mokka 1.6 CDTI 136 hk X 4x4: førsteinntrykkOpel Mokka 1.6 CDTI 136 hk X 4x4: førsteinntrykk

Foreløpig er Opel Mokka X på eneste modellen som selges etter merke Tysk som kan kalt SUV, siden landet Tourer variant Insignia ikke kan anses som sådan til tross for at all-wheel drive og mer takhøyde enn standard sedan. Og bare begynne å teste den nye versjonen av X Mokka Hans navn X er nå felles for alle fremtidige SUV av Opel-, drevet av den kjente motor 1,6 liter dieselmotoren i sin variant 136 hk, hans eneste Diesel kun tilgjengelig for Spania.

Som jeg har sagt ved andre anledninger, dette 1,6 CDTI motoren på Opel Mokka X Det er en drivmiddel egen fremstillings kjent for sin redusert forbruk og lette å flytte til middels og stor rekkevidde, men hvor pushability lavfrekvent forblir dens ventende. Dette resulterer bare i trenger å redusere en marsj ved forbikjøring, siden i bybruk det er ikke så opplagt denne mangelen.

Det kan vurderes at dette er Opel første egen motor med tillatelse fra 2,0 CDTi med Fiat- kilde grad av raffinement lik som sine viktigste rivaler. Girkassen av denne Opel Mokka 1.6 CDTI X er 136 hk 6-trinns manuell, med presis håndtering og korte kjøringer av endringer. dette versjonen har firehjulsdrift ved kobling driver bakakselen, som sørger for mindre mekanisk kompleksitet og en meget redusert bakbenet under normale betingelser for et godt grep "drag". Denne type av driv er egnet som bidrar til å avansere på glatt underlag av og til og bedre atferd i slike situasjoner, men det er klart at det er et system som kan støtte intensiv off road regelmessig.

Som for oppførsel, Du kan definere den nye Opel Mokka X som edel og lett å forutsi, spesielt vår testenhet som var veldig bundet opp med sjenerøs 225/45 R19 dekk måle, som sikrer en høy dose av sideveis og sti nøyaktighet grep, men som genererer større NVH innenfor ønskelig. Det er ikke et kjøretøy som kan skryte om filtrering evne, men dette Mokka X, uten å nå nivået av premium rivaler Q2 Audi eller BMW X1, det er over de fleste generelle modeller i sin klasse.

Opel Mokka X: bilderOpel Mokkla X 1,6 CDTI 136 4x4: faktisk forbruk

den oppdaterte Opel Mokka X godkjenner en gjennomsnittlig forbruk på 4,5 l / 100 km, en liter under data som kaster vår vanlige testkjøringer med Road forbruk av 5,2 l / 100 km og utgifter bykjøring 6,1 l / 100 km. Uten å være fremragende resultater, er det faktum at den faktiske utgifter er i edel område vurderer denne modellen veier 1500 kg delvis på grunn av sin AWD-systemet.

Du kan også være interessert i:

Nye Opel Cross X: slik skal

Opel Grandland X: slik skal

Opel Mokka X: første test og priser