Paris Motor Show 2016: All ny bil

2016 Paris Motor Show: de beste bilene i bilder2016 Paris Motor Show: de beste bilene i bilder2016 Paris Motor Show: de beste bilene i bilder2016 Paris Motor Show: de beste bilene i bilder

blant dag 1 og 16 oktober oficialemente det feirer publikum en ny utgave av Paris Motor Show sikkert ved siden av Genève, den mest etterlengtede begivenhet i den europeiske bilindustrien. Alle de store produsentene reservere denne datoen markert fall som det beste av deres nye utbygginger bil, enten for å vise sine nyeste utviklingen eller å presse den oppfatning av folk om avanserte prototyper som potensielt kan oppstå hvis følelsene er positive, i fremtidige produksjonsbiler. Pressekonferansene har allerede vært avholdt 29. og 30. oktober, slik at vi kan nå bekrefte for alle nyvinninger som er der, og vi kunne gå adelantándote.

Ateca Seat X-perience2016 Paris Motor Show har åpnet sine dører så ladd gode nyheter Slipp denne høsten monopol deksler av motorsport. Og Fest setebeltene, fordi skred av nye produkt Det vil være svært viktig.

Paris Motor Show 2016: mye SUV

Det som er sikkert, hvordan kunne det være noe annet med tanke på kommersielle trenden fra de siste årene er at kategorien SUV igjen monopol mye av rollen kommersielt. Utviklingen har vært ventet som ny Audi Q5, en upublisert BMW X2, et utkast Mitsubishi for en ny modell, en Peugeot 3008 og 5008 mute SUV, den store Skoda Kodiaq, ny Land Rover Discovery 2017, den Lexus UX, fornyelse av Suzuki S-Cross, X-Perience Seat Ateca og opp SUV 100% Electric har allerede i sin siste testfase Mercedes. Dessuten, hvordan ikke ultra versjoner av Porsche Macan sport og Mercedes GLC Coupe. Det er ikke dårlig, ikke sant?

Prøv en BMW X1Hvis vi allerede snakket om elektriske og drivstoff-effektive biler, Paris Motor Show 2016 har kommet tilbake for å fremme nye former for mobilitet og fremdriftssystemer grønnere for de kommende årene. Volkswagen, for eksempel, en overrasket ny kompakt bil rent elektrisk, I.D. Null utslipp er også den nye Ampera E allerede annonsert Opel, eller nye elektriske versjoner allerede forberedt og lærte publikum Smart merkevare. Dette er bare en forhåndsvisning av alle nyhetene du kan se i tabellen nedenfor.

Mercedes i ParisParis Motor Show 2016: super salg og sport

Men foruten SUV, el- og hybridbiler, Paris Motor Show 2016 har også vist en rekke vanlig kommersiell nyhet. Super salg som Clio, Scénic, Hyundai i30, Honda Civic, Zafira, Mazda 6, Nissan Micra eller, den nye fantastiske Citroen C3, og lære verden sin nye kommersielle våpen. Selvfølgelig virker det en god samling. Og, selvfølgelig, også har manglet den lidenskapelige side med ekte supersports like spektakulært som Laferrari Aperta Mercedes AMG GT eller roadster, for ikke å nevne imponerende preparater eller radikale versjoner som vi har sett. Atento også ny Renault Clio R.S. Mini Clubman og John Cooper Works. Alle av dem vil finne informasjon ved å klikke på linkene viser i tabellen nedenfor, og hvis du går inn bilder i bildegalleriet av denne artikkelen.

Oppdatert 09/30/2016: Alle de siste Paris Motor Show 2016

Audi A5Audi Q5BMW Concept X2
BMW 3-serie GTCitroen C3Renault Koleos Initiale Paris
Ford Ka +Hyundai i30Infiniti QX50
Maserati QuatroporteMazda 6Mercedes E-Klasse stasjonsvogn
Ferrari 70th Anniversary EditionGenerasjon Mercedes EQMercedes AMG GT og GT C Roadster
Mini Clubman JCWMitsubishi GT-PHEV ConceptOpel Zafira
Opel Ampera EPeugeot 30085008
Porsche PanameraRenault ClioRenault Clio R.S.
Renault Twingo GTRenault Grand ScenicSkoda Kodiaq
Dacia Duster 2017Suzuki S-CrossVolkswagen I.D.

Siste minutt: FLERE NYHETER FRA PARIS

Suzuki IgnisKia RioOpel Insignia 2017
Citroën Concept CXperienceLexus UXHyundai i10
Land Rover Discovery 2017Opel Karl RocksSsangYong LIV-2 Concept
Panamera 4 E-hybridAudi A5 og S5 SportbackMercedes-AMG GLC 43 Coupe
Porsche Macan Turbo Performance PackageFerrari Lusso T GTC4Honda Civic Type R Prototype
Honda Civic 2017Fortwo og elektrisk forfour 2017Toyota Prius Plug-in 2017
Dacia Sandero og Logan 2017Fiat 500 RivaVeloce Alfa Romeo Giulia
Mercedes E-klasse TerrengHyundai RN30Ateca Seat X-perience
Kia Soul 2017Lexus IS 2017Nissan Micra 2017
Renault Trezor ConceptRenault Zoe 2017Kia Carens 2017
aperta laferrariAudi RS 3 SedanGLM G4

Du kan også være interessert i:

Volkswagen fremtid: flere elektriske biler og SUV-modeller

SUV Guide: å kjøpe nye biler i 2016 og 2017

De beste kompakte biler som kommer til 2019