Dette er den nye Yamaha SUV: Du kan også laste sykkelen

Yamaha, Cross Hub Concept, SUV med å laste sykkelenYamaha, Cross Hub Concept, SUV med å laste sykkelenYamaha, Cross Hub Concept, SUV med å laste sykkelenYamaha, Cross Hub Concept, SUV med å laste sykkelen

Auto viser alltid la noen andre "nysgjerrig", men når Tokyo byen er stjernen, overraskelse den merkelige blir nesten normal. De japanske merkene satser all sin teknologiske og design gjennom prototyper overraskelser, forlate oss noen av de mest uvanlige bildene av året.

Denne gangen har han rørt Yamaha, mark som hadde snakket til å presentere en prototype offroad og som har overrasket en nysgjerrig fire-seters SUV, stand til å laste en sykkel og alt, med små dimensjoner. Arbeid ferdigheter og bruk av plass har ført til Cross Hub Yamaha Concept.

Målet er å presentere en Yamaha familie, moro og spesielt utviklet for bruk i bil på ferie og korte pauser til landsbygda. The Hub Yamaha Cross Concept er en SUV med hjul felt Du kan legge en sykkel eller en quad-feltet i sin bakre region, høyt verdsatt av de som liker denne type kjøring og ville være interessert i å starte sin favorittidrett og stakk i fatigues.

Yamaha Cross Hub Concept, også for å nyte familie

Det overrasker ting om denne SUV er at den også har rom for familieturer for å laste selv om et annet kjøretøy og uten å overskride målinger av en Honda CR-V eller Toyota RAV4. Dette er oppnådd med en nysgjerrig sitte pastill. Sjåføren sitter i resepsjonen. Et lite stykke tilbake, to seter flankerer sidene og en fjerde passasjer som ligger i sentrum lukker figuren.

Du kan også være interessert i:

Toyota C-HR 2018: priser og data nøkkel hybrid SUV

Nissan IMx Concept: dette kan være en elektrisk SUV basert på Leaf

Offiser! BMW X2: bilder og alle data på den nye SUV

Seat Arona: ny SUV, flytting (VIDEO)