Riper på bilen din: så enkelt fjernes

Riper på bilen din: så enkelt fjernes

Mirakuløse elixir er WD-40. Det er få Internett-brukere som har rost denne smøremiddel med flere, og overraskende, bruker Blant som inkluderer eliminere typiske og ubehagelig riper som ofte presenterer bilen vår kropp.

Se denne videoen, virker det nesten et mirakel: bare spray dette smøremiddel 'laget i' USA og gni med en duk, som var en helt stripet blir en ny finne før. vanligvis arbeider med disse typiske riper gjør oss en annen bil, og etterlot henne maleri souvenir i kroppen vår. Men det er mer: en bruker snakker om sin erfaring i en video priste WD-40 og detaljering opp til 46 bruksområder. En av dem, spray maling rense kroppen vår, den perfekte medisin for morsom hooligan som har viet seg til å forlate 'brand' i bilen.

Opprettet i 1953 av en industriell kjemiker USA WD-40 Han er født til å avfette og hindre korrosjon rakett, Det er den aktive bestanddel en flyktig, viskøs olje. Bruken ble populært da det kjøpte et selskap i San Diego, og begynte å selge det i hopetall.

I tillegg til å rengjøre mirakel klør eller malingsflekker, også tjener til å rene flekker igjen av insekter de krasjer inn i kroppen din, for rene dekk, for smøre og beskytte hengsler på dørene på bilen din eller skikkelig bevare kjederDet beskytter strekkere og gir elastisitet til gummistrikker. Hvis du også ta en titt på flere bruksområder utover bilen, er konklusjonen klar: å ha en pott hjemme kan vi spare en masse problemer ...

Du kan også være interessert

- Fjern riper i frontlykter med tannkrem

- Citroën lanserer klistremerke-scratch reparasjoner