Ford Transit Custom Sport Van, en varebil bevis “racing”

Ford Transit Custom Van Sport i bilderFord Transit Custom Van Sport i bilderFord Transit Custom Van Sport i bilderFord Transit Custom Van Sport i bilder

For noen år siden at Ford forberedt en annen slående Sport-versjon, i dette tilfellet på en varebil gjennomreise lavt tak. En modell som, som i dette tilfellet, uten noen legge det blitt en slående kjøretøy ikke gå ubemerket hen, spesielt blant de "furgoneteros".

I dette tilfellet Ford du versjon spesifikasjoner Sport Van Transit Custom-modellen, hvilken det er innlemmet i utgangspunktet en metallisk fargestriper vertikalt på hetten, en spoiler under frontstøtfangeren, og en strimmel som løper langs den plass som skiller de to aksene, elementene ytterligere forsterke følelsen av at Det har senket fjæring.

På toppen av en slående de er montert lettmetallhjul 16 tommer som en ikke mindre attraktiv plass lavprofildekk at forsterke følelsen av konkurranse modell.

Disse estetiske funksjoner er lagt til Transit Custom versjon av 4972 mm med en høyde på 2056 mm kroppen, mens den indre kan romme nesten 6 kubikkmeter varer med en vekt i dette tilfellet 885 kg, som kan ha en høyde på 1972 mm, mens lengden kan nå 2,550 mm til skottet separering av kabinen.

I denne versjon er det anordnet respektive skyvedører til hver side, mens det på baksiden to tradisjonelle hengslet åpning 180 grader er montert.

Ford Transit Custom Van SportFord Transit Custom Van Sport: best, er ikke

Vel, dette er hva du ser, fordi under panseret en kraftig motor lurer EcoBlue to liter med en effekt på 170 hk, som det er argumentet som gir mening i seg selv å benevnelse Sport, som hans tilstand Van maksimal highway hastighet fortsatt begrenset til 100 km / t.

Juridiske problemer til side dette Custom Sport Van Den har en maksimal vektforhold og meget fordelaktig effekt fordi det har 17 hk for å bevege 2900 kg MMA. Men momentum er ikke bare et spørsmål om tilgjengelig kavaleri, for hvis vi ikke har tilstrekkelig utviklingen riktig linking innsats mellom hver av marsjer, må vi bruke endringen over kontoen.

Noe som i dette tilfellet er godt løst, som har en første heller kort i praksis vil ikke mange ulemper å begynne å bruke andre forhold. Det er en manuell girkasse seks relasjoner Selv om administrering av rytmer uten strekking av telleren over 2000 opm for koblingen til den neste tannhjulet ikke innebære et forsøk på å motor.

Ford Transit Custom Van Sport: kraften er med deg

Denne benken er supercharged med en VGT med elektrisk aktivering og injeksjon felles til 2000 bar trykk og piezo-injektorer åtte hull. Føyelig når det du ønsker er å redde flest endringene like før 1500 rpm, hastighet over som responsen blir spesielt kraftig til 3000 rpm, selv om overstiger 2000 viser at stasjonen er allerede betydelig.

Etter å ha nådd marsjfart vil ri til 100 km / t til ca 1400 omdreininger regime, med en betyr drivstofforbruk litt over 6 l / 100 km.

Ford Transit Custom Van SportI kontrollene på dirigent Det er i en dominerende posisjon i høyde og ganske oppreist, nesten som å sitte i en lenestol, men her han legger seg i et skinn polstret sete har justerbar elektriske forskrifter og multifunksjonsratt høyde og dybde.

den dynamisk oppførsel av Custom Transit Sport Van er fint, Selv om lav-profil dekk og en ganske enkel retning i respons gi en touch "racing" i henhold til modellen.

en van medium i størrelse med en akselavstand på 2933 mm som gir en viss nøkterne reaksjon mellom den fremre aksel med McPherson fjæring og mild tarert og en bakre aksel til strålen når mottar lys ballasteopprettholder likevekt minste rute uten nøling.

Videre forhjulsdriften Det er allerede en garanti for god oppførsel som gjør at skynde svinger med makt spurting av dekk med et grep som bekrefter sikkerheten ved kontrollene.

en ordning skivebremser på alle fire hjul, Svært ventilert i dette tilfellet ved å utforme 16-tommers hjul, innstendig støtte en avtale uten å vise tegn til tretthet og besvimelse.

Vi står overfor en versjon av "innfall" Ford bare tilbud behandling van og så har vi sett synes å ha god aksept med karosseri glass Tourneo for transport av passasjerer, som også rettferdiggjør en mekanikk med denne kraften, fordi minst kunne rulle på 120 km / t på motorveien for å ha godkjenning som turisme.

Du kan også være interessert

- Ford Transit, deres hybrid versjoner i 2020

- Jeg løp løpet av Ford Transit varebiler Trophy!

- Nyheter varebiler, lastebiler og busser