Opel Zafira 2017: vi kjører den nye minivan

Vi testet den nye Opel ZafiraVi testet den nye Opel ZafiraVi testet den nye Opel ZafiraVi testet den nye Opel Zafira

Kjør tid fornyelse for segmentet av den syv-sete kompakt MPV. Etter Citroën C4 Picasso og Grand Picasso fikk sine finpuss, og full fornyelse av Renault Scénic og Grand Scénic, beveger Opel-kategorien og fornyer sitt trumfkort, Zafira, som mister Tourer navn. Nytt design, arver elementer Astra, legger mer interiør allsidighet, hvis mulig, og bedre sikkerhetsutstyr og tilkobling.

Nytt bilde som åpner denne tredje generasjon Denne Opel Zafira som hittil har solgt 2,7 millioner enheter siden den første ble lansert i 1999. Den nå er mer sporty og dynamisk, som vi ser på forsiden som sier farvel til de to X av ovennevnte optiske grupper, og tar imot nye frontlykter fusjonere med grill radiator med ulike kromelementer med nye kjørelys som en dobbel vinge, som allerede er kjent i andre modeller av merket, som Astra. den nye Opel Zafira i profil, og tilbyr en mer strømlinjeformet utseende og bak, ledet av den store og praktiske gate, lider neppe estetiske modifikasjoner.

Men la oss snakke Inne finner vi den viktigste nye. Romsligere og mer praktisk enn noen gang, det blir mer så i en autentisk rullende hall. en mer raffinert indre miljø med forbedringer i opplevd kvalitet, med rikelig myke dører og dashbord-delene med metallinnsatser viss størrelse, matte, selv om funnet hard plast under midtkonsollen, som er det som virkelig får endringene. A disposición mer rasjonell og ryddig, konsollen av den nye Opel Zafira reduserer antall knapper og funksjoner gruppert etter. Nederst, styrer driv assistanse (utkobling stabilitet, hjelpemiddel til parkering, elektronisk parkeringsbrems ...), i midten lotionen og øverst med en ny berøringsskjerm 7 inch nå presiderte integrert nedstrøms av midtkonsollen. Tilgjengelig til enhver tid for sjåføren, hans nye bestemmelsen også forbedrer synlighet, allerede utmerket takket være den enorme panoramafrontruten.

Opel ZafiraFeeling kontrollere alt fra førerplassen er total. Romslige og lys, å finne den stilling som er meget enkel, spesielt hvis vi velger ergonomiske sportsseter, som enhet testet. den Plass er ikke noe problem i Opel Zafira, eller den første eller den andre raden, den tredje noe mer rettferdig. Utvilsomt en av de store styrkene siden fødselen er systemet med bretting og utfoldelsen av seter Flex7, som forteller Enrico de Lorenzi, administrerende direktør i Opel Spania: 96 prosent av salget av Opel Zafira er sju seter .

bak rattet Det er noen forskjeller i den nye Opel Zafira i forhold til den forrige, kanskje fordi motorene er i utgangspunktet den samme. Tre alternativer på gass, 1.4 turbo 120 hk eller 140 og en 1,6 turbo 200 hk tre Diesel, 1.6 CDTI 120 eller 136 hk og 2,0 CDTI 170 hk. Det vil også være versjoner av flytende petroleumsgass (LPG), komprimert naturgass (CNG). Vi testet den kraftigste dieselversjonen, 170 hk, tilbud god kjørekomfort i forbindelse med 6-trinns manuell girkasse, viser smidighet og komfort likt. Vi har også prøvd den kraftigste bensinversjonen som ikke vil bli tilbudt fra start i Spania (dieselmotorer sende i dette segmentet), og det synes klart roligere.

Opel Zafira 2017Opel Zafira tilkobling

En annen ny funksjon i Nye Opel Zafira kommer fra hånden til tilkobling. Avhengig av den valgte enheten, er Opel IntelliLink multimediasystem kompatibelt med Apple-teknologier carplay og Android Auto. Det tilbyr assistanse Opel OnStar service - standard eller ekstrautstyr avhengig av acabado-.

den nye Opel Zafira kommer i høst, i slutten av september, og vil bli solgt fra 22300 euro.

Du kan også være interessert i:

Grand C-Max Opel Zafira Tourer mot

Opel Zafira Tourer Renault Grand Scenic vs.

Opel Zafira Tourer ecoFLEX 120CV