Alfa Romeo belønner lojalitet av de mest lidenskapelige alfistas

Alfa Romeo inviterer alle alfistas i MadridAlfa Romeo inviterer alle alfistas i MadridAlfa Romeo inviterer alle alfistas i MadridAlfa Romeo inviterer alle alfistas i Madrid

Lanseringen av den nye Giulia markerer begynnelsen på en ny fase Alfa Romeo. Derfor har selskapet lansert en reklamekampanje som du har alle som eier eller har eid en Alfa Romeo.

I den første fasen av kampanjen, som startet 7. juni, det italienske firmaet Han har ringt på alle dem som anses som del av Alfa Romeo familien gjennom media. Bedt om å ta kontakt med merkevaren via telefon eller bedriftens nettsted.

Den andre fasen begynte den 9. juni, da merket viste at anken er ikke relatert til kvalitet eller sikkerhetsproblemer, men med utlysningen av ankomsten av den nye Alfa Romeo Giulia. Hensikten med selskapet er gitt anledning til kunder, eiere og tidligere eiere av kjenne og prøve deres nye modell.

For å oppnå dette, har det organisert en rekke arrangementer i Madrid, som en utstilling av klassiske smykker Alfa Romeo 18 og 19 juni; en teste ny modell i Jarama 20, 21, 22 juni; en vinne en tur til Milano å besøke Central Museum av merkevaren og tildeling av en Giulia løpet av en helg.

Du kan også være interessert

Alfa Romeo Giulia: teste den nye italienske sports sedan

Forbedre dine kjørekurs RACE-Red Bull

R Volkswagen kjøreskole

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis