Kia Niro 1,6 Hybrid HEV: faktisk forbruk og inntrykk

Kia Niro hibrido: Bilder av våre faktiske forbruk testKia Niro hibrido: Bilder av våre faktiske forbruk testKia Niro hibrido: Bilder av våre faktiske forbruk testKia Niro hibrido: Bilder av våre faktiske forbruk test

Kia har startet salg den Niro i Spania, en bil født til å bli solgt først med hybrid teknologi (sammen 2017, Det er også planlagt en interessant markedsføring plug-in hybridversjon).

den Kia Niro 1,6 HEV -offisielle navnet som det selger hybrid Kia Niro enchufable-, er inkludert i kategorien kompakt SUV. Faktisk militates det i det samme segment som den Kia sportage, men i praksis er mer kjent kompakt crossover, med kontrollert ned 170 mm høyde dimensjon er oppnådd i toppen av beskyttelsesdekselet, og en lengde av 4,35 meter.

den Kia Niro 1,6 HEV Den kombinerer en elektrisk motor med en bensin 1,6 liters firesylindret direkte injeksjon Atkinson syklus. Det hybride system gir sammen 141 hk og automatgir dobbel clutch gjør den mekaniske kombinasjon arbeide tilfredsstillende, med bemerkelsesverdige resultater i drivstofforbruk og tilstrekkelige fordeler.

Kia Niro hybrid virkelige forbrukden faktisk forbruk vi har oppnådd med Kia Niro 1,6 hybrid HEV De er autentiske rekord i sin klasse, bevise for seg selv hvor lite Toyota Prius kan inntas uten å ty til risikable former for karosseri.

Med en svært presis datamaskin, faktisk forbruk vi har fått veikanten har vært 4,8 l / 100 km byen og 3,9 l / 100 km. Er utvilsomt overraskende fakta, siden for de samme ruter Toyota Prius Det var mindre effektiv, med selve forbruksdata på 5,7 l / 100 km (motorveien) og 4,6 l / 100 km (by).

Plug-in hybrid biler Volkswwagen GTE Golf og Audi A3 Sportback e-tron også de forblir noe bort fra forbrukstallene Kia Niro (5,6 l / 100 km på motorveien og 5 l / 100 km i byen for de to tyske biler), men fordeler disse to "tvillingbrødre" er botemiddel og bukker Niro bratt.

Til slutt må vi understreke at Kia Niro 1,6 hybrid HEV det har vært ekstremt robust i løpet av de prøvelser av tjenestene vi utfører i kretsen INTA, med tanke på at vi startet vår testing med bare 107 kilometer.

Du kan også være interessert

- Hvordan Hybrid Cars Work

- Alt elektrisk og hybrid plug: Kjøpeveiledning

- All faktisk forbruk av biler