Renault Clio Sport andre-hånd fra 7000 euro yours!

Renault Clio Sport 2005-2012 secondRenault Clio Sport 2005-2012 secondRenault Clio Sport 2005-2012 secondRenault Clio Sport 2005-2012 second

Fra uminnelige tider har nytte underskrift av rombe alltid hatt en sporty versjon. De fleste veteraner vil huske Renault 5 Cup Alpine og Turbo Cup, Clio 16 V og Williams, mens andre generasjon Clio ankom den første Clio Sport.

I denne artikkelen tar vi Sport Clio tredje generasjons versjoner produsert mellom 2005 og 2012, Mens det er sant at i 2009 modellen fikk en lett "restyling" med hvilken noe endrer sitt utseende, som også mottar en del forbedringer fra teknisk synspunkt.

den Renault Clio III Sport Han var besjelet av en trimmet fire sylindre atmosfærisk av 2 liter forskyvning for hvilken deklarert 197 hk ved første og 200 hk med ankomsten av fase 2, hva som ble oppnådd takket være små endringer i motorstyringen. Clio Sport en girkasse montert sekstrinns med meget kort utvikling, slik at for å maksimalisere den potensielle tilgjengelig. Unødvendig å si, en avkastning på nesten 100 ekspert liters motor har en sporty humør. En lav og middels motor reagerte med soliditet, men spenningen begynte en gang passert 5.000 rpm og å kutte tenning det oppstod ved grensen til 7500 rpm.

den ramme Det var for å stige til anledningen, tilbys en set-kompromissløs på leting etter en rent sportslig oppførsel og svært effektiv.

Renault Clio SportBildet av Renault Clio Sport og spesielt Gordini tilpasninger og R27 F1 blant annet stiller klare sine intensjoner og noe lignende kan sies om interiøret, hvor det er mange enheter som red på sportsseter undertegnet av Recaro.

De viktigste begrensningene som tilbys av Clio Sport De er på komfort. det er en bil med en ganske radikal tilnærming og logisk suspensjoner har ganske stivere innstillinger; hver uregelmessighet på asfalten blir overført til kroppen når du er på veien er ganske støyende. kurs Det er ikke den mest passende bilen på lange turer, Vi må også ta hensyn til at tilbringer nok bensin.

Renault Clio Sport (2005-2012) i bruktmarkedet

den tilbud den modell som brukes er gode, spesielt den første serie enheter oppbygget 2009. Ikke så mye det siste og er logisk det mest ønskelige. Det viktigste er å se før du kjøper biler som ikke er for tuneados, er svært viktig å fokusere på den generelle omsorg og bør se etter biler som ikke er for baqueteados, er det å foretrekke å betale litt mer for å få en bedre enhet beholdes. Viktig for å sikre at den aktuelle enheten ikke har lidd strukturelle sjokk.

den Prisene i annenhåndsmarkedet området mellom 7000 € og 13.000 € for enheter i god stand og svært få kilometer på resultattavlen. Selv om tilbudet er begrenset, ca 10 000 € er mulig å finne biler i god stand, som kan gi oss mange godtgjørelser.