Nye Kia Sportage Coupé og dens fremtidige rivaler SUV

Kia Sportage Coupé: så kan være den nye SUV ... og sine rivalerKia Sportage Coupé: så kan være den nye SUV ... og sine rivalerKia Sportage Coupé: så kan være den nye SUV ... og sine rivalerKia Sportage Coupé: så kan være den nye SUV ... og sine rivaler

Kia er i god form og vokser mye ... men ikke nok for den blomstrende koreansk merke. Dens ledere vil ha mer, mye mer, og så sette opp noen måneder siden, og en veikart full av flotte nye funksjoner produkt. Målet er å komme nærmere nå i Europa til 600.000 solgte enheter per år, og de vet at i øyeblikket er umulig uten ytterligere utvide spekter å gå inn, sterkere enn noen gang, i store markedssegmenter. I 2017, faktisk, er det anslått at nærmere 470.000 biler registrert.

den Kia planlegger å oppnå dette ambisiøse målet De går først, for å avgjøre tett mellom kompakt: derav og kunngjøre en nye Cee'd 2018, som vi vil se på forhånd Frankfurt Motor Show selv med enestående variant skyting brems legeme som kan komme på markedet. Og andre, åpenbart de bruker til å fortsette sterk i SUV-segmentet raskest voksende.

Således, etter Sportage suksess, vil bli en Nye Sorento 2018 større, liten Stonic kommer snart markedet ... og, mer enn sannsynlig, en ny SUV og sportsbil som døpt som Sportage Coupé. For nå er dette nye konseptet blir studert, men for å utvikle seg som markedet utvikler seg er mer enn sannsynlig å bli offisielt bekreftet snart.

Kia Sportage Coupedette fremtiden Kia Sportage Coupe (Som også kunne vedta en svært you name holde seg borte fra familien kompakte SUV merke), ville ha en svært stimulerende estetisk, har en kropp mer coupe enn dagens Sportage og plasseres i området noe under ham, blir litt cortito og mye mer sporty i deres oppsett og design.

Hvis bekreftet, bør derfor denne nye Kia SUV coupe måling av mellom 4,30 og 4,40 meter lang. Sikkert utviklet av og for Europa, bør denne modellen kommer i begynnelsen av 2019 og utstyrt med den nyeste Diesel- og bensinmotorer Hyundai / Kia gruppe. Det vil si at bensin kan forestille thrustere 1.0 T-3 sylinder GDI og 120 hk eller 1.4 T-GDI 4 og 140, mens i diesel 1.6 CRDi 95, 11 og 136 CV serien tilpasse seg. Ikke utelukke, men en kraftigere motor for å gifte seg med denne sports konseptmodell.

For nå, Kia ingeniører internasjonalt avgjort at 2018 Cee'd familie og nye modeller kommer elektriske varianter, men satser sub-hybridisering mild hybrid med 48V system å redusere utslippene uten å avfyre ​​kostnader. Denne SUV løfter selvfølgelig, men ... hva som vil være på markedet? Således unngår andre SUV Fokusere mer premium coupes eksisterende (Mercedes GLC Coupe, BMW X4 eller Range Rover Evoque Coupé) Og andre som vil eksistere (BMW X2), Vi fokuserer på de nye SUV-kupeer generelle kommer til en kategori som vises, vil vokse.

Volkswagen Tiguan Coupe: 2018

VW Tiguan CoupeEn av de første hint av spenning og eksklusivitet segmentet vil gi Volkswagen med sin nye Tiguan Coupe. Denne SUV skal allerede truffet markedet i 2018, ledsaget av to kraftige motorer: 240 hk 2,0 TDI og 2,0 TSI 220. Utviklet på MQB-plattformen Volkswagen Group A2, vil lengden være ca 4,5 meter og estimert pris vil være ca 1500 euro over Konvensjonell Tiguan.

mer informasjon | Så vil VW Tiguan Coupe

Toyota C-HR: nå i salg

Toyota C-HRSelvfølgelig, hvis vi i dag har til å snakke om en kompakt SUV generalist med estetiske coupe, må alle pærer peke før Toyota C-HR. Spektakulære bildebehandling, har den japanske SUV revolusjonerte markedet forårsaker en stor innvirkning for sine attraktive og originale estetikk. Videre er det preget av komfort, høy opplevd kvalitet og Spania tilbys bare ett alternativ mekanisk hybrid, stand til å sikre lavere virkelige forbruket blant SUV kompakt. En meget interessant kan du lese en full test på linken nedenfor modell.

mer informasjon | Test Toyota C-HR

Skoda Kodiaq Coupé: 2018

Skoda Coupe KodiaqDet er også bekreftet en ny Coupe SUV på Skoda... men ikke for Europa. For nå annonsert det bare å asiatiske markeder, selv om det er ventet at om konkurrerende merker oppfordres, så ta Skoda. Og mer til det gode bildet som synes å ha denne modellen. Med et sporty image, Kodiaq Kupé målt rundt 4,50 meter lang, også det utvikler seg som tiguan under MQB-plattform Volkswagen gruppe, med dieselmotorer og bensin, kan tilbys med en elektrisk variant.

mer informasjon | Så vil Skoda Kodiaq Coupé

CX-4: 2018

CX-4Et annet merke som kan fordype deg i segmentet er Mazda. Japansk og presentert en idrett SUV kjent som CX-4 på Beijing Motor Show 2016. Utviklet på plattformen CX-5, denne modellen tiltak 4.60 meter og annonsert med en svært sporty set-point. Mekanisk har det blitt presentert med to bensinmotorer SKYACTIV-G direkte innsprøytning, et 2.0 4 sylinder med 165 HK og en 2,5 med 192 hk.

mer informasjon | Så vil CX-4