Den beste lille bil som kommer i 2016 og 2017

De beste små biler i 2016 og 2017, i bilderDe beste små biler i 2016 og 2017, i bilderDe beste små biler i 2016 og 2017, i bilderDe beste små biler i 2016 og 2017, i bilder

Fornye eller dø. Bilmerker stopper ikke å innføre flere og flere nye og utviklings stadig mer avanserte teknologier. Med mindre enn en måned for tidlig Paris Motor Show -se alle nye bilen Paris Motor Show 2016, produsenter benytte anledningen til å kunngjøre sine nye modeller senere i år og "bombene" Wheel 2017. Trykk for å slå små biler, I dette tilfellet har vi fokus på En mindre del av byens biler, B-segmentet nyttekjøretøyer, SUVer og minivans liten eller urban størrelse. Her er det beste nye småbil å komme. Hva er din favoritt?

Citroen C3 2017Citroen C3

den Citroen C3 det kalles å være personen mellom nyttekjøretøyer segment B fra november 2016, da slipper tredje generasjon av en modell dukket opp i 2001, og i 2009 fikk sin andre generasjon vises. I dette tilfellet utgjør det en stor pause, som ikke bare satse på en større, ved kanten av 4 meters, men får 7 cm akselavstand, og pekte på en markert forbedring i form av plass i baksetet, spesielt når bagasjerom fortsetter å annonsere kapasitet 300 liter med reparapinchazos kit. Således er det nå 5 cm lang og to bredere, selv om fem laveste, for dimensjoner 3.99 / 1.75 / 1,47 m. I tillegg estetikk det bryter med den avrundede silhuetten av den forrige modellen, og presenterer påvirkninger vellykkede C4 Cactus både den fremre støtfanger og sideskjermer Airbump og innvendig, med rektangulære luftutløpene, en meget flat dashbord, innvendig kledning av dører, med flexibles- håndtak og berøringsskjermen 7 inches på midten kupeen. Selv om, i motsetning til dette, har den en konvensjonell analog instrumentering telleren bak rattet.

I den mekaniske delen, forventes ingen endringer i mekanisk tilby nye Citroen C3 tredje generasjon, å opprettholde økonomisk tre-sylindret bensinPureTech 1,0 og 1,2 liter (68, 82 og 110 hk), mens Diesel vifter kan velge mellom 75 og 100 hk. Mer informasjon om den nye Citroen C3.

Seat Arona

den Seat SUV Arona Det vil, uten tvil, en av de store nyvinningene blant små biler. De er stolte Seat lansert den nye MQB-plattformen A0 innenfor nyttebiler VW-gruppen. Denne nye plattformen vil tillate Ibiza 2017 og livability vokse i lengde og mer enn vi noen gang kan snakke om ham som en mini León av sterk estetisk personlighet til å bli vedtatt, mye mer sporty og aggressiv. Ibiza før, på slutten av året, reestilizará Lion med en kraftigere front, mens den store nyheten Seat for de kommende årene gjennom Ibiza SUV (Arona) å kjempe i segmentet av Juke Nissan, Renault Captur ...

i denne Ny Seat Arona Det vil bli spilt i anlegg mot tilpasningsmuligheter og kombinasjonen av bicolor nyanser mellom tak og karosseri. Den frontdesign har stilistisk språk så elsket å hodet Alejandro Mesonero-Romanos (nåværende Chief Designer Seat), med den form for X som gir likevekt og utvider sammenstillingen mens forsterkende en dynamisk bilde som allerede har merket på sin sideriss fra lanseringen av Lion. Ibiza og tilbakegangen SUV Arona De vil bli produsert ved Martorell fabrikken, sammen med den andre generasjonen av Audi A1, som deler en plattform med den spanske modellen. den New Ibiza / Arona vil forbedre sin last av tilkoblingsmuligheter og kvalitet fordel nyfødte eldre bror Ateca elementer. Mekanisk, bensin spill og innstilt til det maksimale uten, så langt, muligheter for alle typer elektrifisering konvensjonell diesel. Mer informasjon Seat Arona.

Nissan Micra 2017Nissan Micra 2017

den Nye Nissan Micra 2017 du vil helt forskjellig fra dagens generasjon. Følgelig er dets langstrakte, kraftfull og dynamisk silhuett inspirert både prototypen Sway Geneva Motor Show 2015 antas at i praksis vil spore sine ytre dimensjoner (4,01 / 1,78 / 1,38 m) Og betydelig bedre både innvendig romslighet og plass i bagasjen; to av de svake sider av den utgående generasjon.

I tillegg til utendørs brudd inne i Nissan Micra 2017 Du vil ha en mer konvensjonell design og materialer mest moderne og best kvalitet print utseende.

Den tekniske basen vil være CMF plattform også tjene som grunnlag for de neste Juke motorer og vil inneholde tre og fire sylindere, uten å bli forkastet eksistensen av diesel-versjoner, som de også drive Renault Clio, selv om det i prinsippet bør det være elektriske eller hybrid varianter.

Ford Fiesta og Ford Ka +

Ford Fiesta er en av de strategiske biler Ford av tradisjon og etter salg. Derfor hver ny generasjon er kjærlig omsorg til minste detalj, og søke å tilføre verdi over den forrige leveransen både når det gjelder estetikk og reell nytte.

Det er hva som vil skje med den neste utgaven av den nye Ford Fiesta, planlagt for første kvartal 2017, en dato som vil allerede være i salg den minste Ka +, også med femdørs og en fest så lik dagens dimensjonene du skulle tro at han kunne forlate bak sin nåværende 3,97 m og overvinne barrieren på fire meter.

I tilfelle av Nye Ford Fiesta, fra standpunkt utforming den første forskjellen fra dagens modell har å gjøre med innføringen av felles sekskantede grillen med de nyeste utgivelsene av merkevare som Ford Mondeo, som ligger i en høyere, mindre utsatt enn dagens liten parkeringsplass støt posisjon. Baklysene har blitt horisontal, en mer moderne og elegant forslaget.

Som mekaniker kapittel, Ford opprettholder total diskresjon forhindrer ikke spekulere på en rekke med direkte innsprøytning i bensin og diesel kan begynne i EcoBoost 1,0 og 1,6 turbo kommer til ST versjonen sport, utgangspunktet bare tre dører. Utenfor, vil den nye Fiesta legge all vekt på tilkobling, med systemet SYNC3 som en stor stjerne.

For sin del, Ford Ka + du kan prøve som en selskap "grunnleggende" hvor enkelhet, fleksibilitet og lav pris er det viktigste raison d'être. 71 og 86 CV, 270 liter kapasitet i bagasjerommet og pris fra 9900 euro.

Opel Meriva 2017Opel Meriva og Opel Mokka X

I segment små biler, den gode nyheter Opel vendt slutten av 2016 og 2017 De er to: Meriva minivan og SUV Mokka Urban X.

den Nye Opel Mokka X Det vil være mer attraktivt for utvendig og innvendig erstatte trykknapper praktisk berøringsskjerm. Ingen mekaniske endringer. fra 17,753 euro med effektnivåer mellom 110 og 152 hk.

For hans del, Opel Meriva minivan vedta en aires SUV mer markert og miste sine selvmords dører (med åpning i den motsatte retning enn vanlig) for den tredje generasjon. Det vil bruke plattformen og hovedmotorene som forsyner PSA Hun vil produsere i Zaragoza ved siden av den nye C3 Picasso.