Fiat Tipo 1.4 95 CV: kjøre den billigste type

Fiat Tipo 1,4 95 hk, testet den rimeligste typenFiat Tipo 1,4 95 hk, testet den rimeligste typenFiat Tipo 1,4 95 hk, testet den rimeligste typenFiat Tipo 1,4 95 hk, testet den rimeligste typen

Listeprisen er anbefalt av produsenten for Fiat Tipo 1,4 95 hk starter på 14.000 euro, men kjøpere kan romme hjelper plan og fond Pive Oppkjøpet med den helt selv, kan samle en betydelig rabatt, noe som ville forlate regning under 10.000 euro. Selvfølgelig ville dette være den enkleste nivå av ferdigstillelse, heter enkel.

Fiat Type: Litt historie

Sikkert mange husker at første fyren som Fiat lanserte på slutten av 80-tallet det tjuende århundre, en allsidig femdørs modell som gapet mellom de mest solgte biler på den tiden bør gjøres. Stil sedan variant ved navn Tempra, en modell som tok over Regata vedrørende denne type kropp, og senere hadde etterfølgere i Fiat Marea eller Linje.

Rangere bilen gratisNesten 30 år senere, har det italienske merket gjenvunnet benevnelse type, men faktum er at den første presentasjonen av denne modellen ble kåret Aegea, for å bli presentert i løpet av 2015 i Hall of Istanbul som en global bil, gjort nettopp i Tyrkia skjebnebestemt til mer enn 40 land Midtøsten, Afrika og Europa.

den Ny Fiat Tipo er i salg i det spanske markedet siden de tidlige stadiene av 2016, i første omgang med kroppen klassisk sedan, men før sommeren serien er ferdig innen Fiat Tipo 5-dørs, for litt senere øke tilbudet med ankomsten familie variant Fiat Tipo stasjonsvogn.

Fiat Tipo 1.4 95 CV: tilgang til området

Det første trinn i det aktuelle området tilsvarer den bensin versjon 1.4 16V 95 hk stjerner i denne testen er mer kostbare diesel 1.3 Multijet 95 hk og 120 hk 1,6 Multijet. 2017 en ny bensinmotor, 1,6 liter og 110 hk er forventet.

den Fiat Tipo 1,4 95 hk Den har en pustende motor Det er ikke kjent for sin karakter. I vår målestokk, har denne versjonen av typen ikke nådd 1200 kilo vekt, men liten forskyvning av mekanisk ladings og fravær av et oppløsningsmiddel hinder vandre. Til tross for å ha en kort utveksling utviklingen, skriver 1,4 Det krever høy bytter på å holde et jevnt tempo, med tillegg som i en havn eller bratt skråning som oppstår i vår reise vi glemmer å bruke 5. gir og, selvfølgelig, den sjette, mer hvis du reiser med familie og bagasje.

Fiat Tipo 1,4 95 hk oppførselFiat Tipo 1.4 95 CV: lett å bære

Og denne typen bensin har en rutero tilnærming, fordi det er hva Diesel, spesielt den kraftigste varianten, som også vil bidra med mer innhold forbruk, ettersom den faktiske gjennomsnitts har vi bekreftet på dette 1,4 95 hk Det har nærmet 6,5 l / 100 km. I tillegg gjennomfører ethvert system Stop&Begynn å spare mer i urbane reiser.

Oppførselen til denne italienske saloon er sunt, med en suspensjon som styrer bevegelsene i kroppen og bevarer god komfort. Den generelle følelsen er riktig, men det blir bedre med en høyere lineær og kommunikativ styring stabilitet i -lleva krevende bremsing og bak trommer ESP synes siste generasjon.

Fiat Tipo 1.4 95 CV: god tilstedeværelse

Selv om bensin versjonen å tilby en sedate tur, det er alltid sjåfører som forlater fordeler i bakgrunnen og prioriterer andre aspekter. I denne forstand, rimelig bil tilstand som kjennetegner Fiat Tipo er ikke i strid med forberedt utvendig bilde, eller med en forsiktig intern presentasjon. Ja, det er sant at dashbord konstruksjon er enkel, men alle de beste funksjonene myke mykt materiale, møter funksjonalitet, ingen dårlig tilpasset deler eller "sirisser" blir hørt å rulle utseende, følelsen av rattet selv er fin ...

Førerplassen er riktig, takket være seter som ikke fortjener kritikk for ergonomi, Selv om bæreren er justert ved hjelp av håndtak, som alltid er mindre nøyaktig enn et hjul. kontrollene er ser ut som rimelig bil, men det viktigste er at den har alle nødvendigheter, har rikelig med oppbevaringsrom og enda noen detaljer mangler rivaler. Den UConnect multimedia system er nyttig, men uten en skjerm eller en prangende design.

Interiøret Fiat Tipo 2016Fiat Tipo 1.4 95 CV: plass og kapasitet

Legg merke til at det indre av Fiat Tipo er godt brukt, spesielt i bredde eller benplass tilbake, som takhøyden i ryggen er sin riktige høyde, selv om det på dette punkt tilsvarer lignende modeller, som Hyundai Elantra, Citroen C-Elysée, Seat Toledo og Skoda Rapid, som er dens direkte konkurrenter. I tillegg har den et romslig bagasjerom, av 520 liter av våre målinger, som har et hengslet lokk -den bør ha en mindre intrusivo- design som åpner lett fra kommando eller en knapp på konsollen, men tilbyr ikke allsidighet gir en bakluke.

Vi har allerede nevnt at en av de sterke argumenter Fiat Tipo er dens attraktiv pris, men i løpet av de avslutninger med denne motoren 1.4 95 hk tilbys, er Åpning ferdig Edition Det er den som virker mer tilrådelig, ved å vise høydepunkter forholdet mellom kostnad og utstyr, selv om bare tilgjengelig for et begrenset antall enheter.

Du kan også være interessert

- Prisene på nye biler i Autopista.es

- Sammenligne opptil tre biler på en gang

- De fleste og minst pålitelige sedans i Europa

- Den gjennomsnittlige sedan som forbruker mindre