Tvilsomt: Bileieren endre hvilke roller som er nødvendig?

Tvilsomt: Bileieren endre hvilke roller som er nødvendig?

"Min venn forteller meg at det ikke tar siste utbetaling av registreringsbevis og rart for meg, så jeg skriver til deg detalléis meg alle papirer behov for å endre bilen til mitt navn fordi jeg ikke har helt klart."

Respons fra vår tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

Du må utvikle en Standard salg kontrakt Det er -the internett- reflektere dine data og kjøretøy, inkludert lisens plate og chassisnummer. Adjuntad registreringsbevis og kort checkup strøm. Du må fylle ut søknadsskjema for eierskifte, som kan lastes ned fra nettsiden til DGT.

På den annen side må du også legge en kopi av DNI selger. Hvis du er kjent med skatten, vil det ikke være nødvendig. All utfylt og signert av begge parter, betaler overføring skatt (modell 620) i eiendom (Fire prosent av markedsverdien).

Til slutt, må du endre eierskap i DGT kommer med all dokumentasjon; Det kommer til å koste 52 euro -for biler fra Ceuta, Melilla og Kanariøyene må fullføre en toll sertifikat avreise til 8 euro. Hvis bilen kommer auksjon eller arv, antydninger vedlagt dokumentasjon. Skal meddeles den tidligere eieren, innenfor en periode på maksimum 15 dager, eierskifte, selger kan varsle skredet begrepet trafikk for å unngå problemer.

Du kan også være interessert

- Overføring av eierskapet til bilen

- Hvordan sette navnet bilen: prosedyrer og papirarbeid

- Spørsmål og tvil drivere