Bøter sette flere varebiler og lastebiler

Bøter sette flere varebiler og lastebiler

den varebiler og lastebiler er igjen under lupen Trafikk med den nye spesiell overvåking kampanje at DGT utføres inntil 21 februar. I samme kampanje gjennomført et år siden, ble mer enn 80.000 slike biler overvåkes og rapporteres mer enn 11 000, nesten 14 prosent kontrollert.

I tilfelle av lastebiler og varebiler, og som skjer med biler og motorsykler, Fart er den vanligste lovbruddet blant sjåfører. For omtrent et år siden begynte å operere radarer gjenkjenne og skille den type kjøretøy det er snakk om kan gjøre klagen tilpasset, laveste tillatte maksimumshastighet i disse kjøretøyene enn i personbiler, 100 eller 90 i motorveiforbindelser, avhengig av kjøretøyet og 80 eller 70 på konvensjonelle veier.

For det andre, okkupere bøter for ikke å ha ITV i orden, må du huske at disse kjøretøyene må passere oftere enn personbiler, og ikke ha obligatorisk forsikring. Andre problemer med dokumentasjon av kjøretøyet eller driveren er den tredje årsaken for fine mellom varebiler og lastebiler. Etterfulgt av uten bruk av sikkerhetsbeltet, som det er fortsatt et ventende problem i denne type kjøretøy. Også vanlig er bøter for overvekt eller stress og mindre positiv til alkohol og medikamenter.

For lastebiler, uregelmessigheter i fartskriveren og kjøretider opptar de aller fleste av de bøter. vil følge tekniske feil i kjøretøy og overvekt og dårlig lasting eller stuing av dette. Lukk rangeringen ikke-bruk av sikkerhetsbelter og alkohol og medikament positiv

recidivists krig

I tillegg, siden et år siden DGT har begynt å informere Generaldirektoratet for Land Transport straffer begått av recidivist drivere, slik at bortsett fra straffen for sjåfører-egne undersøkelser i selskapene de jobber for er gjort, selv å vurdere selskaper som begår mer alvorlige lovbrudd mister evnen til å operere i landet vårt.

Du kan også være interessert

Van drivere er mer sannsynlig å krasje

Varebiler og motorsykler, enmersas i mange ulykker

10 tips for å huske på å få flytte inn i et leie varebil