Lada X-Code, den nye lille SUV Russian

Flere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kode

AvtoVAZ, den russiske produsenten majoritetseid av Renault-Nissan, har nettopp vist på Moskva Motor Show sitt nyeste prosjekt: A Liten SUV ser veldig moderne at som Lada X-Ray, karakterisert ved utøver danner sidedører og gir et unikt utseende.

Mens Lada X-Ray -a modell og produksjonen ved hjelp av den samme plattform for alle Dacia- Det ble nå vist på versjon Cross Concept, med sideskjermer og mer takhøyde, for å gjøre det mer Campero; X-kode, som er navnet på den nye konseptbilen Lada, han gjorde sin første opptreden før publikum.

Utformingen av Lada X-kode Steve Mattin er for tiden sjefsdesigner for AvtoVAZ og tidligere, far til modeller som Mercedes ML og GL. Alt arbeid rundt Lada X-kode, som har en relativt nærmere titt på hva som kan være bilen som produksjonen vil starte neste år, Det har blitt avholdt i lokalene til firmaet Tolyatti, historisk fordi det ble startet i 1977 produksjon av den ikoniske Lada Niva.

Lada X-Code, motorer og girkasser

Den Lada X-kode rival SUV som allerede finnes i det russiske markedet som ville være Nissan Juke, Renault Captur, Skoda Yeti, Peugeot 2008 ... Som de to første, ville ha ladede motorer Bank organer antagelig Alliance, 1,2 TSI fire cylinders- men i motsetning til dem, kanskje med en økt tilførsel av firehjulsdrift versjoner, denne mulighet i tilfelle av Juke er konsentrert i de to versjoner av høyere effekt, men også den Renault Captur påtenkt.

Blant bidragene fra Lada X-koden ville ha den såkalte Lada Connect, et telematikksystem Smarttelefon som kan sende informasjon til bilen og i den umiddelbare fremtid, nyte skytjenester.

Funksjonene til Lada Connect er låse og låse opp bildører, sjekk deres status, slå på lysene eller tute i hornet for å finne det på en parkeringsplass, ta bilen på et kart, motta varslinger om noen slag eller hvis bilen det har blitt slept. Det vil også være mulig å låse motoren og sender bilen stilling til politiet eller help desk, slå på air condition eksternt motta data på vedlikehold og gjøre en avtale eller har ekstern informasjon om feilsøking. Systemet analyserer, på samme måte, tilbyr daglige kjøre statistikk.

Lada X-Ray og Vesta Sport, sportsversjoner

I tillegg til denne jakken versjonen av Lada X-Ray og X-kode vil snart bli integrert inn i rekken av produsenten selger flere biler i Russland, både i første, X-Ray som Ladaen Vesta, den kompakte fire-dørs sedan, har blitt presentert baner sportslige versjoner som snart vil nå produksjon.

Lada Vesta Sport

utenfor en mer aggressiv og aerodynamiske enheter, disse versjonene skiller seg ut for høyde senket fjæring eller ved bidrag av stor-diameter hjul 18 ". Lada X-Ray og Vesta Sport, som de kalles, har en 1,8 liters motor tatt fra sin opprinnelige 122 HK til 150 med endringene i utveksling av motoren og eksos.

Du kan også intersar

Vesta Lada sedan, den 'lavpris' Russian

Renault Kaptur, deres mest off-road bare for Russland

AvtoVAZ Xray Concept, luksus SUV fra Russland

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis