Black Friday 2016: Beste bil-tilbud

Beste tilbud på Black Friday i SpaniaBeste tilbud på Black Friday i SpaniaBeste tilbud på Black Friday i SpaniaBeste tilbud på Black Friday i Spania

Han ble født i USA og har allerede nådd Spania. en måned etter Halloween feires den fjerde fredag ​​i november, alltid sammenfaller med dagen etter Thanksgiving. det er Fredag ​​i hvilke bedrifter som tradisjonelt har betydelige rabatter, hovedsakelig, men ikke bare, elektronikk og mote. Denne datoen markerer offisielle starten på ferie shopping.

I Spania har Black Friday komme opp med variasjoner; det viktigste er størst utstrekning i tid. De fleste overflater opprettholde sine bud fredag ​​og sa at resten av helgen. Og forhandlere, som er det som interesserer oss, gjelder det på hver sin måte. Faktisk, de fleste ikke spille vert til navnet 'Black Friday'.

Ford

Det amerikanske selskapet har tonet blå Black Friday og forlenget over tid, ringer 'Blue Days'. Budet er trekke MVA (nesten) alle sine modeller før 20 november. De er utelukket Ka +, Tourneo Courier, Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, Tourneo Connect, Edge, Mustang og Tourneo Custom-modeller. Klimaks vil være dager 20. og 21. november, som vil bli tilbudt denne samme rabatt på vedlikehold og offisielle anmeldelser

Citroën

Hvis du kjøper en Citroën utnytter finansieringsplan PSA Financial Services Spania EFC S. A., vil du ha rett til en rabatt på 5.100 euro i C3 og C4 Cactus, av 5500 euro i C4 Picasso, av 5.700 euro i C5 og opp 6000 euro i Citroen C4 Diesel AM22. Firmaet har kalt Premieres plan.

fiat

Italienerne går fra svart til full fargespekter og kaller deres pakke rabatt farge Days. Fiat tilbud rabatter på mellom 5700 og 6000 euro modeller punkt, euro 44300-4480 i 500 og rundt 6000 euro i 500L. For å gjøre dette, ja, må du møte en rekke vilkår, inkludert levere en bil med en lengde på minst tre måneder.

Renault

Unntak fra de fire første avdrag og ett års gratis forsikring hvis du kjøper en Mégane null kilometer. De samme bonusene i Mégane Coupé, den Clio og Sport Tourer, Også kilometer null, men i disse tilfellene De legger til to års gratis dekning. I Sport Tourer de gir deg også en berøringsskjerm leseren. Du vil ha mer? Fordi der: Talisman Det tilbys med fire års gratis vedlikehold og garanti og forsikring dekk i løpet av den samme periode. Alt dette til 30. november.

Hyundai

Black Friday kamper 25-årsdagen for ankomsten av firmaet i Spania, og gjør tilbudet spesielle utgaver flere modeller til meget attraktive priser: Tucson fra 21,990 euro; den i30, fra 12,465 euro, og ix20, fra 13,490 euro. I alle disse er lagt Gratis vedlikehold, garanti ubegrenset kjørelengde og veihjelp i fem år.

Nissan

en Juke fra 12.900 euro eller XTrail fra 23.600 euro. Uansett hva du velger, vil du tre års gratis vedlikehold, garanti og veihjelp. Selv om det vil bety finans med RCI Banque SA enhet og levere en brukt bil. Og hvis du foretrekker Qashqai, Du har en plan finans 0 prosent april og åpning gebyrfri.

sprettert

Hvis du kjøper en CR-V, Honda tilbud en ekstra gave, å velge fra et utvalg av utstyr Elegance: mørklagt felger, takrails, sotede vinduer ... hva du foretrekker.

jeep

Jeep er også bursdag: 75 lys på kaken, intet mindre. derfor tilbyr Renegade, den cherokee, den grand Cherokee og Wrangler med betalingstjenester, leieavtaler og år med vedlikehold i tillegg til garantien.

Du kan også være interessert

Black Friday: bilsalg steg 23%