De 10 mest pålitelige bilene i 2016, ifølge Consumer Reports

De mest pålitelige biler av 2016De mest pålitelige biler av 2016De mest pålitelige biler av 2016De mest pålitelige biler av 2016

Den årlige undersøkelsen Consumer Reports tilbake for å vise oss hva de fleste pålitelige biler av 2016. For å nå disse konklusjonene, testene utført på modeller på markedet og gjennomføre en rekke undersøkelser brukere av disse bilene, tar hensyn til opptil 17 områder hvor konklusjoner kan trekkes om problemene eller ikke kan gi en bestemt bil.

Vi presenterer listen over de mest pålitelige bilene i 2016 i Nord-Amerika:

1. Toyota Prius

Den nye generasjonen av Toyota Prius har kommet opp med forbedringer i sitt forbruk hybrid drivverket, samt å bygge en ny plattform, en lengre kropp, bredere og lavere enn før, og en roligere og hyggelig kjøring. Alt dette har gjort den første på listen over mest pålitelige biler 2016 er plassert.

2. Lexus CT 200h

Det er ikke overraskende at Lexus CT 200h mellom limt til Toyota Prius, siden begge har samme hybridteknologi. Recall at Lexus er luksusmerket eies av Toyota. En komfort mens du kjører, og ganske lave nivåer av støy, er forbruket ganske innhold og kvalitet finish som passer forventet i segmentet lagt. Vi kan si at er ett nivå over (som for utførelser og utstyr er opptatt) med hensyn til sin tvilling, den Toyota Auris Hybrid.

3. Infiniti Q70

den Infiniti Q70 Stomp i sitt segment takket være sin enkelhet i håndtering, en meget riktig retning og god isolering av kammeret, som er presentert med en oppfattet kvalitet og god plass. Mekaniske egenskaper blant sine alternativer og V6 kraftige V8-motorer.

4. Audi Q3

Audi Q3

Tilgjengelig med for- eller firehjulsdrift, har vært i stand til å oppføre seg som en rival eksempler på andre små SUV som BMW X1 og Mercedes-Benz GLA, selv å røre tett kvaliteten og oppførselen til sin eldre bror Audi Q5.

5. GX

Den samme som den overordnede Toyota 4Runner, Det viser seg å være en av de få SUV Vokter tradisjonelle essensen av dette segmentet. En kraftig V8 bensinmotor og optimale kvaliteter som trekker masse karakteriserer denne bilen. Den har en tredje seterad som ikke alt er komfortabel i andre modeller, men kan brettes til å ha en større bagasjerommet. Interiøret har luksuriøse detaljer og godt jobbet.

6. Lexus GS

Igjen Toyota luksusmerket tilbake til listen, med Lexus GS, en bil som konkurrerer effektivt mot andre tyske salonger og som har kraftige mekaniske varianter, med mulighet for bakover eller firehjulsdrift og slår den sportslige GS F versjon med åttesylindret motor i 'V'.

7. Mercedes-Benz GLC

naturlig erstatning Mercedes-Benz GLK, fortsatt har en hytte med luksuriøse detaljer og vokser litt i verdensrommet for passasjerene i den bakerste raden. Mercedes-Benz GLC har flere førerassistanse enheter og sikkerhet, samt en sportsversjon kalt GL43 AMG og statister som kan slå inn i en bil hver dag, i en sport og enda en bil å forlate asfalten i tide.

8. Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze

den Chevrolet Cruze 2016 Det er ikke kjent for å ha kraftige motorer, selv etter en meget jevn adferd som bidrar til komfort under bevegelse. På baksiden er det ganske romslig og infotainment system kobler mobile enheter med OS Android eller eple.

9. Audi Q7

Den luksuriøse SUV store er en av de mest populære i sitt segment. dette Audi Q7 Den har alle den avanserte teknologien i Volkswagen-konsernet både mekanisk og utførelser og utstyr. Komfortabel, kraftig og på nivå med de beste i sin klasse kjøretøy.

10. Toyota 4Runner

Noe under hennes bror gruppe Lexus GX, finner vi Toyota 4Runner, en hard kjøretøy, SUV før og med viktige funksjoneroff-road'. Jeg jobbet litt mindre enn Lexus-modellen, kommer 4Runner noe brå i sin adferd og har også en valgfri tredje seterad, men, som Lexus, ikke for komfortabel.

* Kilde: Consumer Reports