Peugeot og Citroen: 8 år gratis bistand

Peugeot og Citroen: 8 år gratis bistand

Denne tjenesten under navnet Assistanse havarier og ulykker, er operativ 7 dager i uken og 24 timer i døgnet og gi hjelp i tilfelle av sammenbrudd eller ulykke, helt gratis og uten kontrakt eller inngå noen kilometerbegrensning.

Ved uhell, etter å vedta sikkerhetstiltak og signal derav, bare ta kontakt med relevant assistanse service og også gi råd, hvis kjøretøyet kan reise uten å sette deres sikkerhet i fare, resepsjonen er organisert i nærmeste autoriserte servicesenter for reparasjon i en begrenset periode.

Ellers er hans umiddelbare overføring organisert, også gratis, ett av punktene med kroppen reparasjonsservice. I tillegg vil fører og passasjerer har transport.

I tilfelle av mekanisk, elektrisk eller elektronisk sammenbrudd, og også via telefon assistanse, er protokollen iverksatt for å sikre dekning eier, tar i stedet kjøretøyet eller Bump nærmeste service, som også vil tilby løsninger mobilitet for alle passasjerene.

I tilfelle Brand León, innehavere av en bil opp til 8 år gammel med en konto MyPeugeot også nyte gratis bistand i tilfelle av feil eller mangel på drivstoff, tyveri eller tap av nøkler og punktering.