Renault Clio Grand Tour 2013, stilig vogn versjon

Renault Clio Grand TourRenault Clio Grand TourRenault Clio Grand Tour

Gradvis, er utvalget av den nye Renault Clio blir fullført. I tillegg til de fem-dørs versjoner og spennende nye sporten variant RS med ny motor 1,6 Turbo 200 hk, nå er det tur til å mer allsidig Clio og spesielt egnet for familier, Clio Grand Tour (eller Estate, avhengig av markedet).

Renault Clio Grand Tourden Renault Clio Grand Tour Det vil nå europeiske utstillingslokaler neste mars. I den tekniske delen, fremhever det inkorporering av den nye familien av energi~~POS=TRUNC motorer, blant de tre-sylindret 0,9 Turbo bensin TCe 90 hk og 1,5 dCi Diesel 90 hk er inkludert. Mekanisk tilførselen er fullført ved 1,2 atmosfærisk bensin og 75 hk 1,5 dCi Diesel 75 hk. Av disse er den mest effektive ifølge offisielle data utgitt av signeringen av diamant Energy 1.5 dCi 90 hk, av hvilken en gjennomsnittlig forbruk på bare å erklære 3,2 l / 100 km og et nivå av 82 g CO2 / km. Typen av girkassen er femtrinns manuell, men senere også være mulig å kombinere noen av de mekaniske med automatisk to-clutch sekstrinns EDC.

Som vanlig i denne typen versjoner kjent kropp, ny Clio Grand Tour vil inneholde en allsidig interiør som søker maksimal komfort og plass for beboerne. Den franske merket har avansert noen interessante fakta, for eksempel lasteplass i bagasjerom. Volumet er tilgjengelig i det samme med baksetene i utbrettet 443 liter, plass kan øke opp til 1380 liter dersom nevnte seteraden er brettet. Også når denne raden er foldet, Renault sier Clio Grand Tour Det gir en maksimal lastelengde opp 2,48 m.

Sviktende å realisere spesifikk av utstyr Renault Clio Grand Tour avhengig av markedet der det selges, kan vi forutse noen elementer og sikkerhetsinnretninger, komfort, multimedia og underholdning ganske interessant. Blant dem, den intelligente nøkkelfri adgang for alle versjoner, enheten skråningen Start Assist bakkestart, LED lys, bluetooth handsfree-system for mobiltelefoner, og i noen versjoner, R-Link multimediasystem med navigasjon og syv-tommers berøringsskjerm.

Oppdag alle nyhetene fra bilutstillingen i Genève 2013Renault Clio Grand Tour 2013, stilig vogn versjon