De vanligste feilene i førerprøven

De vanligste feilene i førerprøven

Den vanligste feilen studenter ved ombordstigning et redskap for den praktiske førerprøven er ikke vite tolke veiskilt. Dette er en alvorlig forbrytelse som må legges til at ikke hensyn til siderommet når de kjører i urbane områder, ifølge Formaster, Forming Professional Association of Business Logistikk, Transport og trafikksikkerhet.

Studentene er i stand til å skille og skille signaler fra andre, men når de står overfor en 'Stopp' eller 'vike', uten å vite hvordan man skal oppføre seg. Dessuten har de ikke observere godt på begge sider av veien før du gjør en sving eller kryss. Og, for eksempel enten kjent eller riktig utføre prioritet med bilen svinger til venstre. Disse feilene anses alvorlig forseelse i den praktiske prøven og en av de vanligste årsakene til spenning.

En av de vanskeligste øyeblikkene er når en student møter en rundkjøring og du må gå gjennom den. Utfør godt kjent manøver innlemmelse og exit, vike for biler som reiser på det og riktig bilen når den krysser, er også svakheter studenter.

Som for fotgjengeroverganger, nerver og mangel på observasjon de er ofte årsaken Unnlatelse av å gi etter for fotgjengere som venter på å krysse, svært alvorlig forbrytelse som vanligvis stryker til eksamen.

førerprøve

Det vanskeligste å lære

Alle disse feilene er ikke langt fra de forhold som er treg til å lære. De fleste studenter finner problemer i praktiske kjøretimer er riktig bruk av de ulike girene. er også "stuck" å vite, takket være telleren, når du trenger å skifte gir og clutch pedaler set-akselerator eller clutch brems.

Andre situasjoner som de fleste kostnader kjører dem til å lære oppførsel i rundkjøringer og kjenner den riktige sikkerhetsavstand.

Feil i den teoretiske eksamen

Hvis vi fokuserer i den teoretiske eksamen, vi fant også vanlige feilene blant unge folk forbereder seg til lisensen. I tillegg til den mangel på forståelse av de aktuelle utsagnene, bundet til å svare automatisk uten ferdig med å lese spørsmålene og gjøre minnetesten, der Mange feil spørsmål om hastigheter, lys og elektronisk bompenger.

studenter Det koster dem mer å assimilere den teoretiske dagsorden saker av fartsgrenser etter type av veier og motorveier, i tillegg til Reaksjonstiden bremsing Krise eller bruk belysning til forskjellige tider som regn eller tåke.

Nerver ofte spille triks elevene presentert for vurdering og gjøre dem gjøre feil som ikke ble utført i løpet av praksisen med læreren, men disse feil skyldes også at stadig blir gjort mindre praktisk og studenter er mindre forberedt undersøkelse. I tillegg Mange studenter bringer "laster" til kjøreskole som de er vanskelige å rette opp. Disse er:

* Plassere foten på clutchpedalen med giret forlovet med en stopp

* Manglende overholdelse av trafikk og mulige manøvrer av biler som kjører ved siden av oss på riktig måte