Renault Captur 1,2 TCe 120 EDC: anmeldelser og faktisk forbruk

Renault Captur TCE 120: førsteinntrykkRenault Captur TCE 120: førsteinntrykkRenault Captur TCE 120: førsteinntrykkRenault Captur TCE 120: førsteinntrykk

når han present den første Renault Captur, 4 år siden, som mest var hans slående design og tuning av suspensjon for fast den bort litt standard som er ment for denne typen SUV i komfort og filtrering kapasitet. Den nye Captur som nettopp startet sin karriere har overrasket oss for godt etter har bedret svakhetene som de ble kritisert på den tiden.

Fra første titt på innsiden kan du se en forbedring i noen materialer som befestet myk følelse, og når startet tidligere dreven hardhet han har blitt en overlegen komfort suspensjon filtrert betydelig eventuelle uregelmessigheter. Renault har ikke legge for mye vekt å kunngjøre alle forbedringene som er skjult i denne oppdateringen, men det er rimelig å si at turen kvalitet har gjennomgått en stor forbedring og drivmiddel kombinasjon tetracilíndrico 1,2 liter bensin med automatisk EDC og 6-trinns dobbel clutch De presenterer en avgrensning og god ytelse verdig ros.

Renault Captur: InteriorUten å undervurdere kompetansen til tre-sylindrede motorer som er så moderne, sannheten er at ingen kommer til graden av glatthet og finhet av en god firesylindret Renault som dette. Og Captur gir et godt bilde av det.

I ytelsestester vi har gjort bare den nye Renault Captur har noe forverret sin bremsestrekning, frukten av et mindre firma suspensjoner, men som vi tidligere har telling har en bedre balanse enn den første modellen. den drift av den automatiske transmisjon er klart orientert mykhet og gode kontroll manøvrer med større glidning vanlig giring både som i starten. Kanskje de kunne forbedre dette, men problemet tilbys av andre endringer dual-clutch lignende struktur som Volkswagen Group 7 gir (kjent DSG) er at hvis du blir "for" fort du kan ikke kontrollere riktig manøvrer parkering og dratt kan bli noe skarpt. Det virker mer fornuftig utvikling av Renault i denne delen, og fokusert klient og den type bruk som er ment å Captur.

Renault Captur 1.2 TCeFaktiske forbruket: Renault Captur 1,2 TCe 120 EDC

Noe som er viktig å avklare i denne type bil er deres faktiske forbruk, og det er vanligvis i SUV med bensinforbruket er meget varierende, avhengig av typen av driv å praktisere. I vår vanlige tur vei, de data som er oppnådd ved den nye Renault Captur 1.2 TCe 120 hk EDC Det er redusert (6,3 l / 100 km i gjennomsnitt), og har fortrinn med tanke på hvor dynamisk vises til enhver tid.

allerede i urban bruk, Den anvender den samme Captur 7,3 l / 100 km i gjennomsnitt Ifølge våre data, er det oppmuntrende tall, men lett overstige 8 liter hvis vi ikke praktiserer effektiv kjøring. Som du kan se, det gjennomsnittlige forbruket av våre turer -6.7 l / 100 km i mixto- bruk overstiger 5.6 data annonsert av Renault, som vanlig, men er innenfor normale grenser og er ikke for ingenting alarmerende nevnte differanse. Veldig snart vil vi tilby den komplette testen.

Du kan også være interessert i:

Renault Captur 2017: Alle data og bilder

Opel Cross X vs Renault Captur

Juke Nissan, Peugeot 2008 og Renault Captur, hva SUV er bedre?