BMW X5 Security Plus, pansrede Bond, James Bond

BMW X5 Security Plus, den tyske pansrede SUVBMW X5 Security Plus, den tyske pansrede SUVBMW X5 Security Plus, den tyske pansrede SUVBMW X5 Security Plus, den tyske pansrede SUV

Hvordan bør ting være når vi vet at verden bil som dette. Han introduserte et år siden i Frankfurt Motor Show som et konsept, men langt fra å være en forhåndsvisning av bilen hovedpersonen i en ny 007-film, var svaret på en etterspørsel etter fast personlig sikkerhet.

BMW har mer enn 30 års produksjon pansrede versjoner, spesielt sin store sedan av serien 7, ment spesielt for å beskytte mot angrep på politiske ledere, men etterspørselen etter slike biler ser ut til å vokse i en privat kapasitet. nå X5 Security Plus Det tar nytte av denne lange erfaring som brukes på tre felt: rustning, overfall og dynamisk alarm.

den skjerme Det brukes på karosseriet selv, med paneler ballistisk stål av høy motstand plassert i strategiske og lavtliggende områder. fremfor alt skjøter mellom dører og svømmeføtter, skinner vinduer og vindusrammer, og rester av skjøter Vi har jobbet for å redusere mulig punkt på svakhet. Det har også blitt installert i X5 Security Plus et pansret mellom stammen og kupeen skillevegg. alt krystallene De har en tykkelse på 3 centimeter og bære innfelt lagene polykarbonat som beskytter fragmentering. Bortsett fra de formelle kravene, BMW Han sier sender til X5 Security Plus skremmende å tester under dødelige Gunning, fra alle vinkler og høyder, med automatisk rifle russiske laget AK-47, den Kalashnikov par excellence, som har den tvilsomme æren av å være den mest utbredte våpen militære angrep i den sivile verden. Hvor skummelt!

BMW X5 Security PlusHvis ting ikke er så ille, og trusselen er et forsøk på å overfall en lett eller en parkering, f.eks BMW X5 Security Plus Den har en alarm det aktiverer lysene nødlys og tåke og kraftige sirene, mens låser dører og lukke alle vinduer. Et intercom-system gjør det mulig for dialog med "mistenkt" ranere og er så følsom eksterne mikrofoner, som tillater oss å lytte hva de driver selv om de beveger seg bort til en betydelig avstand.

Hvis flyet er vår eneste løsning, noen runflat dekk Spesiell tillatelse oss roll stukket opp 150km å fremskynde 80 km / t. Og selv med de tidligere sprukne flankene, også de støtter raskt peke til å flykte fra konflikten. Og ikke motor.

den BMW X5 Security Plus bare motorfestene Twin Turbo V8 4,4 450 hk og 66,3 mkg. har X-Drive trekkraft omfattende, I tillegg til komplementene variabel dempning, den aktive stabilisator og adresse variable ratio. Avstemningen av denne er bestemt, til å håndtere høyere og høyere vekt og tyngdepunkt, henholdsvis, av X5 Security Plus, funksjoner som ikke bør være et problem for deg, sjåføren. BMW vil tilby et kurs i normal og unnvikende kjøring, selv med strimlet dekk å komme uskadd fra en situasjon som aldri vil eller din verste fiende.