Seat “Ateca mini”: fremtiden Seat Ibiza utlede en annen SUV

Seat

Han har ikke gjort noe mer enn å starte iscenesettelsen av den nye Seat Ateca, faktisk med stor entusiasme blant fans og brukere i vårt land, og den spanske merkevare, gjennom sin President Luca de Meo, annonsert ett sekund tidig SUV av nedenfor den Ateca Seat.

Spesielt vil den nye SUV utvikles fra fremtiden Seat Ibiza, som kommer i 2017 og et år senere skulle den SUV. teknisk Volkswagen-gruppen Han arbeider med en modulære plattform avledet fra MQB av sine modeller kompakt, men trimmet, som vil danne grunnlaget for støtte av alle urbane modeller som oppstår fra kortsiktig tyske gruppen, og ikke noen. Toca fornye seg Seat Ibiza, Volkswagen Polo og Skoda Fabia. Og alle av dem utlede respektive SUV-modeller. disse tidig urban SUV, rivaler Juke Nissan, Mazda CX-3, Renault Captur, Honda HR-V, Peugeot 2008 og mange andre, vil bli produsert i Portugisisk anlegg av Palmela den Volkswagen-gruppen, der i dag er laget av Flerbruks Volkswagen Sharan og Seat Alhambra og coupé Volkswagen Scirocco.

selv modus konsept med T-kryss Breeze Volkswagen og la det være din gjetning SUV avledet fra fremtiden Polo, den "mini Ateca" Seat Det vil være den første modellen av disse tre fremtid SUV treffe markedet. Vi blir nødt til å gå på jakt i en kartet over vårt land, navnene byer som egner seg døpe den nye modellen Seat.

Du kan også være interessert i:

Seat 20V20, premium SUV sete for fremtiden

Alle nye SUV 2016

Ateca drive Seat