Barcelona vil forby biler mer enn 20 år i 2019

Barcelona vil forby biler mer enn 20 år i 2019

Uavhengig av kvaliteten på luften, 2019 fra Barcelona vil stenge trafikken på hverdager til de mest forurensende kjøretøyene. Denne begrensningen vil påvirke biler før Euro kategori 1Vans registrert før 1. oktober 1994 og er registrert før 1. januar 1997 biler, noe som vil innebære 106,018 biler -7 prosent av flåten- og 22,049 varebiler, dvs. 16 prosent.

Dette forklares med den conceller av territoriet og bærekraft, Josep Rull, den første store møtet om forurensning i Barcelona, ​​noe som også bidro til bystyret i den katalanske hovedstaden, Metropolitan Area of ​​Barcelona (AMB), Barcelona Provincial Council og avdelingene i Helse, interiør og Administrasjon av Generalitat. Engasjementet av toppmøtet er redusere med 30 prosent trafikk utslipp innen 15 år.

Denne avtalen vil påvirke 40 kommuner utpekt spesielle verneområder i Atmospheric Environment der 4,3 millioner mennesker og omfatter bestander av regionene Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Occidental og orientalske.

Et annet tiltak er forbudet mot sirkulasjonen til kjøretøyer som ikke mottar miljø kjennetegn på DGT -av bensin registrert før 2000 og før 2006 diesel i verdensrommet består Rounds Barcelona episoder forurensninger fra desember 2017.

Det vil også skape en Metropolitan Green Card før sommeren som vil tre år med gratis offentlig transport og som vil komme innbyggerne i hovedstadsområdet disenrolled en forurensning kjøretøy og er ikke skaffe en annen i løpet av tre-års levetid av kortet. Samtidig vil vi studere Innføring av en eventuell toll mot lunger i dette området.

Vice President i AMB Antoni Poveda har annonsert at kroppen vil stoppe HOMOLOGERTE diesel drosjer i 2019 og installere parkeringsplasser utveksle med offentlig transport -park og Ride-og spurte Buss-HOV baner mer, L9 og L10 er ferdig med Metro og finansiering og offentlig transport.

Du kan også være interessert

Europa strammer forurensning grenser for biler

Så er antipollution Madridprotokollen, og slik at du kan finne ut

miljømerker: DGT klassifiserer biler av forurensning