Ønsker å leve Monster Jam i Madrid den 17. juni? Lodd!

De Monster Jam tilbake til Spania ett årDe Monster Jam tilbake til Spania ett årDe Monster Jam tilbake til Spania ett årDe Monster Jam tilbake til Spania ett år

For tredje år på rad Monster Jam tilbake til Spania for å bringe et unikt skue i verden. Det vil være neste 17 juni, lørdag i Vicente Calderón Stadium. En avtale du ikke kan gå glipp av hvis du liker bilen, handlingen og også hvis du ønsker å si farvel Madrids stadion.

Showet i år kommer med nye Monster Jam lastebiler: Det vil være raskere, mer action og vil ha mye mer frihet til å gjøre sine freestyle triks. Ingen mangel allerede vanlig grave Digger, feirer denne 2017 sitt 35. års jubileum i bakken, Max-D, El Toro Loco... Sanne dyrene på 4 tonn og snittvekt og 3 meter høy, noe som vil møte en hinderløype spesialdesignet på stadion rojiblanco å gjøre triks, stunts og hopp.

Hvis du ønsker å leve dette live show, som i fjor vert mer enn 30.000 tilskuere, Ikke gå glipp av denne mulighet at vi gir fra motorvei: to doble lodd. Du trenger bare å gå inn på denne linken og svare på et veldig enkelt spørsmål. Ikke gå glipp av det! du har til mandag 12 juni (Inkludert) for å delta i konkurransen.

Delta og vinne to billetter til Monster Jam 2017

Du kan også være interessert

Foto: The Monster Jam, innenfra

Video: Monster Jam besøker Spania, og vi vi får inn i hennes liv