30 hjem rettsmidler for bil

30 hjem rettsmidler for bil

frossen lås
Lave temperaturer noen ganger kan vi spille triks, frysing låse bilen vår og hindrer oss få nøkkelen. Heldigvis er de fleste biler utstyrt med en fjernkontroll for å redusere disse og andre plager som stammer fra den tradisjonelle bowlerhatt, men fortsatt i våre karrierer eldre modeller. For å løse dette problemet, varmes opp med en lettere nøkkel og sette det inn i låsen langsomtDermed descongelándola du går sakte og kommer til å være i stand til å åpne den.

Endre hjulet uten katt
Det første du må gjøre er å løsne skruene nok til å unnslippe hjulet, men kan ikke fjerne den uten anstrengelse. deretter Du bør søke en grøft og deretter heve bilen til flatt dekk forblir i luften. Veldig nøye, og når du er sikker på at bilen ikke kommer til å flytte, ferdig skru ut skruene og erstatte hjulet.

Når ditt reisemål med et flatt dekk
Hvis du klikker og ikke bære reservehjul eller reparapinchazos kit, kan du prøve en nødløsning for å komme til nærmeste verksted uten busting dekselet. Eleva bilen med jekken og nøye undersøker punktert dekk for å finne kilden til lekkasjen. Hvis dette er forårsaket av et kutt, har du ikke annet valg enn å ringe en bergingsbil, men hvis kilden er en punktering, gjennomborer en skrue hull som er stort nok til å hindre ytterligere ut luft og blåser opp dekket. Husk at det er en svært midlertidig løsning, så ikke utsette besøket til verkstedet.

Ta av hjulbolter
Som skruene ikke knuger og unclenching hver dag, når en krise kommer, og vi må ta bort, kan oppgaven bli en redsel. Å få dem ut med mindre innsats, spesielt hvis de er rustne, hell over dem litt cola og vent noen minutter til å tre i kraft: lett komme ut.

Sirkulær med knust glass
En ubehagelig overrasket over å oppdage at du har stjålet bilen, følger vi vanligvis knust glass vindu. For å flytte til nærmeste glass, bare se etter en gjennomsiktige plastdel stor nok for å dekke hullet. Før den plasseres og skjæres til størrelse, fjernes restene av krystallene og lime grundig inn i vindusrammen med tape.

Sikre en plate glass hvis vinduet er brutt
Bli den vinduet sveiv eller elektrisk, kan du bo med et vindu halvveis opp eller ned hvis det bryter. Til tidevannet, får en flat skrutrekker og hever glasset med hendene. Når du er oppe, plassere en skrutrekker mellom glasset og den indre foring av døren ved fastkiling: På denne måten vil du forhindre den fra å falle. Ja, reviderer ofte Chapucilla fordi vibrasjonene som oppstår når du kjører, kan glasset gå skli ned.

Fjern iskrystall
Hvis temperaturene har frosset frontruten og ikke har håndskrape, bruker et CD-cover som ikke har i høy aktelse, for godt mål å fjerne is: det er ikke så effektiv, men dekker godt posten.

Fjern klistremerker
For å gjøre historien lim at når du plassert på kroppen eller krystaller bil, bruker en varmekilde. Det beste er et hårføner, Jeg søkte nøye vil hjelpe myke opp limet. For å fjerne alle rester av lim, benyttes en klut dyppet i eddik; Hvis klistremerket var på et glass, hjelpe deg selv til en skrape.

Forhindre ranet hjulkapsel
Gjøre dette vanskeligere for lommetyver hubcaps holdeplaten til kanten med en flens. Velg en bred, ténsala som mulig. Bare husk å ta en god korte kabler i tilfelle punktering, for å fjerne flensene å få tilgang til skruene på dekk.

Stopp forkant av en sprekk i frontruten
Til du erstatter månen, kan du bruke det samme trikset brukes til å stoppe en karriere gjennomsnitt. Ta en båt neglelakk og påføring av flere lag på begge sider av sprekken.

Unngå svimmelhet barn i bilen
Auque vi har ikke prøvd, ekko vi dette trikset, mange foreldre sier de har iverksatt for å avslutte barndommen svimmelhet: er plassere et stykke tape eller en bandasje på navlen av små. Noen forumer gå utover å legge en aspirin mellom navlen og vibrasjoner. Selv ...

nødsituasjon bak
Det skjer ofte at de enkleste tingene er de som løser liv og ikke skjønner betydningen av noe før du mister det. Alt dette er ikke poenget i å snakke om speil, disse elementene gir oss så mye informasjon til bilistene. Når du bryter en, og mens du venter på den etterlengtede erstatning på verkstedet at noen ganger tar uker å komme, kan du fabricarte en for rot og sikrere kjøring. For å gjøre dette, kjøpe deg et lite bad speil og feste det til resten av speilet levende tape. Visjonen som du får er ikke veldig ortodoks, men mer enn nok til å sirkulere.

Unngå tunge gjenstander vil løse boot
Hvordan "tie" er treffer dem en sjenerøs stykke selvklebende borrelås mercerías-er solgt til overflaten i kontakt med bagasjerommet da dette er vanligvis laget med et veggteppe "hårete" vil holde stor.

Plasser lasten på taket
For å optimalisere bæreevnen til takstativet og har den minste vindmotstand, Plasser bagasjen innpakket i tøy. Spre det og sette opp større klumper og deretter mindre. Nå bare å folde stoffet på den resulterende pakken og festes godt med blekksprut eller stropper.

veps skremme
Ut bilvinduene åpne i løpet av sommeren kan ende med besøk av en bevinget blindpassasjer og en Peck som en gave. For å unngå dette, vaske vinduer og frontruten med en klut fuktet i vann og rikelig blekemiddelLukten fraråder insekter.