Big business av bildeler

Big business av bildeler

Den økonomiske krisen ikke bare påvirket eiendomssektoren. En annen svært viktig for den økonomiske helsen til landets industri ble også falle fra hverandre på grunn av krisen: bil. Til tross for nedgangen i salget (I 2007 mer enn 1,6 millioner biler ble registrert, og i 2012 tallet sunket til i underkant av 0,7 millioner enheter) kjøretøyet var fortsatt viktig.

Spanske familier så sine inntekter hver gang de var lavere og kjøpe en bil sluttet å være et alternativ for de fleste. Vant til å endre biler på minimum at den gamle led et sammenbrudd, De oppdaget at de kan spare ved å kjøpe bildeler. dermed sektoren av salg av reservedeler ble styrket, selv om returen, med bruk av krisen.

De fleste av de delene som utgjør kjøretøyer bare blir slitt med bruk. vanligvis når en bil bryter ned, bare erstatte eventuelle deler. Resten av bilen er fortsatt i perfekt stand. Lagrene de stabilisatorstag, hengearmer eller bremseskivene, er noen av de mest hyppige sammenbrudd. Prisen på reparasjon eller de delene av stykker mellom 50 og 250 euro.

Men det er andre feil som kan være mye dyrere eksempel den kjedespalting / reguleringsbelte (kan nå omtrent 2000 euro) eller turbolader (bare den del koster ca. 1200 euro). Feil i den elektroniske styreenheten kan repareres, men hvis du skulle endre brikke koster ca 900 euro.

sektoren reservedeler vokser

Ifølge en rapport fra DBK, sektoren av bildeler led en svak tilbakegang i 2012, sammenfaller med lanseringen av Pive Plan (tilskuddet til kjøp av biler som leverer en av mer enn 10 år). I 2015, derimot, ettermarkedet opplevde en utvinning og sto på 8,550 millioner euro. Denne kaken er delt uoffisielle workshops, som står for 73% av markedet og offisielle workshops merkevare, med de resterende 26,3%.

Selv om krisen er i ferd med å bli akterutseilt, den oppadgående trenden i butikker gratis erstatning bekreftet Spanjolene har lært å se etter bildeler på egen hånd for å redde og forlenge levetiden på sine biler.

Du kan også være interessert

-Mer skade: slik at de er mekaniske problemer i 2016

-selger bildeler dobler

-Amazon vil lansere en søkemotor bildeler