Porsche 911 Carrera S PDK, er ikke turbo

Porsche Carrera 911 S PDKPorsche Carrera 911 S PDKPorsche Carrera 911 S PDKPorsche Carrera 911 S PDK

den Porsche Carrera 911 S Normal, hvis noen er, er det ikke lenger atmosfærisk og leder nå to turboer i motoren din. Det er en saken utslipp, fordi hvis det var brand'm sikker på at de ville fortsette de to typer teknologi i sitt utvalg, slik de har gjort i de siste 42 årene. En annen ting er at Porsche har klart å løse situasjonen med sportsånd som vi er vant til og komme bort fra dette tvang prosess basert på kvalitet og avansert teknologi, å lage en bil som også ønsker å ha i garasjen. Inngangen til Euro 6 har tvunget alle produsenter til å justere effektiviteten av sine biler til lavere utslipp. Hvis du er en merkevare med små motorer, er problemet løst uten å angripe din egen historie, men hvis du er en Porsche med en mekanisk konfigurasjon så lenge 911 tradisjonen, du kjører risikoen for opprør purister din merkevare og Porsche har mange av disse. Men siden 1974 har det vært 911 turboer, Alltid være de mest attraktive og beste resultater huset versjoner. Det vil alltid være oss GT3 og spesiell som 911 R, men vi vil savne sin atmosfærisk trykk, lyd og til og med svar, selv om idrettslig bli verre; etter å ha prøvd meg er det klart at det ikke er noe galt mekanisk og trykk den nye biturbo er ingenting galt lyd, de er bare annerledes. en ny æra med raskere enn før, som sier Porsche 911 er åpnet.

Porsche 911 testTouch teste en 911 Carrera S med PDK. Senker sylindervolum på 3,8 opp til 2,981 liter som reduserer diameteren av 11 mm stempler og bare 1.1mm karriere. Opprettholder VarioCam Plus (variabel ventilåpning tider med inntak og eksos, og inntaket hevet bare) og legger til to turbo kontrollert av ventilen, ingen variabel geometri som Porsche 911 Turbo "levetid". Kretsen kapasitet olje er 10,1 liter til 13,1 liter i leting etter bedre varmespredning. Opprettholder system start / stopp og energigjenvinning. Før du gir 400 hk ved 7400 runder, nå er det tilbyr 20 hk mer enn 900 runder før. Momentet øker ved 6.1 mkg, og her er der forskjellen som endrer alt, gir dens maksimale fra 1700 til 5000 omdreininger, når noe som gir en topp ved 5600 rpm før. Porsche har lykkes i å bringe kuttet til 7.500 runder, viktig detalj for alle porschista, mister bare 300 runder i forhold til 991,1 Carrera S. Gitt disse dataene forholdet mellom makt og motoren går fra 105,2 hk / 140,9 spektakulære CV / l, og ha hensyn til forbedret ytelse. For å gi deg en klar referanse, den tidligere 991,1 131,6 Turbo tilbudt CV / l og dagens 991,2 142,1 Turbo har CV / l; den store sports brutal effektivitet er oppnådd. Å være turbo du kan tenke at forskjellen mellom Carrera og Carrera S er en ren spørsmål om elektronikk som er avgjort med omprogrammering, men det er mye mer. Motorstyringen og turboladere er forskjellige; Carrera er 49 mm med et blåsetrykk på 0,9 bar og S 51mm med 1,1 bar. PDK girkasse holder diameteren på de to clutcher og utvikling forkorter svakt. I den manuelle skift flere forskjeller, siden dreiemoment endrer spørsmål clutch 240 mm diameter av en annen bidisco også tørr 228 mm.

PORSCHE 911 CARRERA S PDK: VIDEO av sine fordeler

Ifølge vår skala vekt / effektforhold går 3,83 til 3,73 kg / CV. så Det er ikke overraskende at resultatene av 911 Carrera S har betydelig forbedret. Den nye er betydelig tier enn før, men også mer brukbare i dag til dag; når hastigheten er 1 sekund raskere i alle akselerasjoner. Sammenlignet med den forrige 500 hk Turbo tar bare en s å nå mer enn 1000 m fra en stående start. Når utvinne ved lave turtall som andre forskjell opprettholdes med motoren den erstatter. Det er veldig fort. Bruk mindre i byen, og når du kjører sakte, altså i dag, og sportslig kjøring er lik den forrige, med tanke på at nå er raskere og kraftigere.

PORSCHE 911 Carrera S PDK: SO MÅLER VI forbruket

Jeg var redd for før du starter mulig endring av lyd, en 911 er som en Harley som nytes fra tomgang, spesielt hvis det var en "luftkjølte" og som fortjener respekt. Det er sant som høres annerledes, ikke verre, men ikke bedre; forskjellige som Turbo. Hoved variasjon sirkulere notene når motoren dukker opp. Du burde prøve det, men Jeg synes ikke å høres dårlig, bare annerledes; til slutt likevel 1 juni Boxer 3 liter. En mid-range er en blanding mellom musikk og snøft Boxer 911 turboer, mye som Turbo-versjonen. Når gang føler det er mer dreiemoment ned. Aldri før kunne du ha sagt at en 911 Carrera S manglet pari, men nå har du mer du takke. Stille kjøremodus du flytter med lengre marsjer og færre runder og som, i tillegg til forbruk, oversettes til kjøreglede. Hvis ved en tilfeldighet du trenger å treffe gassen for å komme ut av enhver situasjon eller for vei hjem stresset forsvinner, går motoren djevelsk fort du spør. Denne enheten hadde automatisert PDK, hvis drift ikke er endret. I normal modus forlater bilen når du sakte seiler sakte, for å re-giret så snart du trykker på bremsen eller gassen endring. Dette gjør nesten hvilken som helst hastighet, være en god hjelp for å unngå å måtte være konstant stoppe på bensinstasjonen.

I denne oppdateringen har du blitt fjernet knapper Sport og Sport Plus og har vært bak rattet i en "manettino" som bærer Ferrari eller som hadde premiere på sin nye Audi R8. Derfra kan du også velge en posisjon "Individual" der konfigurere å smake atskilt motoren, girkassen eller suspensjon hardhet; i bakgrunnen som du kunne før, men nå har det utenat og hånd. I tillegg til dette er inne i det hjulet en knapp som fungerer som kick-down akselerator som virker veldig interessant på grunn av rask lavt gir før den korteste som støtter motoren på den tiden uten form måtte strupe, og sette elektronikk i Sport Plus-modus. Dette er greit for den situasjonen før du nevnte for å komme vekk fra en problembasert gass eller slette det jeg kaller "point stress", som er løst passerer raskt gjennom enkelt kurve, rundkjøring eller forbikjøring hodet av porschista spør deg fra tid til annen.

Porsche 911 testDrive er den samme glede som før. Motoren er mindre skarp og kan bryte grep før, men på en progressiv måte, med makt, men uten brå. Hvis du tar alle mulige hjelpemiddel koblet som jobbe litt hardere, men ikke i noe tilfelle blir det avgjørende. Du føler deg raskere, den samme kurven går inn og ut raskere. I sportslig kjøre "bareback" gassen må veies litt mer enn før å holde hjulet, men som en god 911 trekker stor nok en løst typisk bakre treghet, klart. Med bakhjulene retningslinjer system er lettere å se inni hjørnet, men vi må være klare når peker innover, ettersom styrings korreksjoner føre til mer bevegelse tilbake. Hvis du har tegnet den klare, passerer gjennom det renere og mer fart, uten å glemme at dette skjer svært raskt, og var tidligere en 911 og nå, også.

Til tross for at mye lidenskapelig pustende motor Hans Mezger visste at Porsche 991,2 S kommer til å like meg, men det var mindre klart om de typiske følelsen av en 911. der fortsatt, fordi mye av æren går til konfigurasjonen ville gå tapt, men det er sant at med hver nye Porsche 911 er et lite skritt vekk fra startpunktet og blir mer romfartøy. Det er best bil i hverdagen og raskere i sportsbruk, så er det bedre ... ikke sant?

Du kan også være interessert i:

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Chevrolet Corvette Z06 mot R Jaguar F-Type AWD, Mercedes AMG GTS, Nissan GT-R og Porsche 911 Turbo

2016 Porsche 911 Turbo

2014 Porsche 911 Turbo

Sammenligning: Audi R8 V10 Plus vs Porsche 911 Turbo S