Renault-Nissan er den nye verdens nr 1 for å kjøre forbi VW

Renault-Nissan er den nye verdens nr 1 for å kjøre forbi VW

Etter måneder med sammenhengende vekst, har forventningene blitt møtt etter Mitsubishi ble en del av Renault-Nissan-nettverk. Gruppen består av fransk og japansk har klart å vinne æren av å være den automotive konglomerat som selger flere biler i verden.

I et stramt klassifisering, Renault-Nissan Han har klart å plassere på toppen av podiet med 5,27 millioner biler solgt i første halvår. Følges tett Volkswagen-konsernet, med 112.000 færre biler solgt. Et skritt tilbake, ikke Toyota plukke sine 5,13 millioner biler solgt på verdensbasis.

Å ta tak i topplasseringen, har det vært en viktig oppkjøp av Nissan 34 prosent Mitsubishi, det som har vært en vekst på 7 prosent av det totale salget av Renault-Nissan. Både denne gruppen og Volkswagen forventer prowling 10.3 millioner solgte enheter ved årets slutt. Toyota, derimot, har som mål å opprettholde salget i 2016 (10.17 million), fordi de ikke stoler på stor vekst.

Siden Renault har understreket at denne økningen har skjedd har vært nøkkelen til kinesiske og iranske markeder, og bemerket at etter de siste justeringene, gruppen innhentet netto overskudd som overstiger 58 prosent når vi sammenlignet med samme periode i fjor.

Du kan også være interessert i:

10 biler og 10 mest solgte SUV så langt i år

Hva er de mest solgte bilene i første kvartal 2017?

hybrid og elektriske biler mer solgt i 2017