Nye Volvo XC90 2015: forventet

Volvo XC90 2015 offisielle bilderVolvo XC90 2015 offisielle bilderVolvo XC90 2015 offisielle bilderVolvo XC90 2015 offisielle bilder

Volvo har tatt mye helt revolusjonere sitt XC90 men, som du kan forestille deg, har alt en forklaring: modulære plattform. I markedet siden 2002, XC90 født som en modell svært godt gjennomtenkt og forut for sin tid, som stod ut å kombinere et interiør med plass til syv passasjerer med ferdighetene til en SUV firehjulsdrift, en mer eller mindre attraktivt luksuriøst interiør, estetikk og mer konkurransedyktige enn sine rivaler premium pris. Etter logikken, bør fornyelse ha skjedd i 2009 eller 2010 senest, men Volvo ble nedsenket i en større strukturell endring som han har ledet ham litt mer enn fire år, og tvunget til å bruke rundt 11 000 millioner dollar for å gjøre noe så viktig i dag som modulær produksjon.

i volvo Det kalles SPA (Scalable Product Architecture) og XC90 Det har æren av å være den første modellen av det svenske merket i premieren. Derfra vil det bli gjennomført i andre nyopprettede modeller. Fordelene ved denne type fremstillings (som kalles VW MQB) påvirker muligheten for å kombinere forskjellige elementer, slik at XC90 kan nå dra fordel av forskjellige konfigurasjoner hittil utenkelig, som forskjellige kropps eller chassis konfigurasjoner og interiør og mekaniske bredere eller traksjonssystemer, blant andre.

Volvo XC90 2015Men la oss fokusere på selve modellen, som ser så interessant som vi hadde blitt fortalt. Den leveres med lettere stivt chassis og, forutsatt å ha 90 prosent av helt nye komponenter. opprettholder sin evne til sju beboere, en andre rad består av tre individuelle seter lengdejustering konfigurere den innvendige plassen, avhengig av behov. Den tredje raden av seter og fortsatt kan trekkes tilbake en gang er lagret, løv Bakgrunnen helt flatt bagasjerom, med den forskjell at nå gjør kan sitte på den voksne opp til 1,70 m høy komfort. Volvo selv hevder å ha utviklet den mest luksuriøse interiøret som er montert på en Volvo. bruker materialer "adelen" og som du kan se på bildene, ser elegant utforming.

I midtkonsollen knappene har blitt fjernet, har de blitt erstattet av en skriver berøringsskjerm tablett der du kan konfigurere og administrere nesten alle funksjoner i bilen, komplett forbindelse med Android eller Apple-enheter. Setene er utformet fra bunnen og komme opp med standard sideforskyvning og valgfritt oppvarmes og ventileres. Den tredje rad har nå sin egen air condition-kontroll som for øvrig legger et nytt luftrensesystem, basert på en filtreringsevne av pollen partikler eller forurensninger mye kraftigere og effektive. Alt dette legger Volvo i sin XC90 all sin teknologi brukes på sikkerhet aktiv og passiv, med den siste utviklingen av systemene vi allerede vet, takket være en ny elektronisk styring mye raskere og mer kompakt enn før.

Volvo XC90 2015Og motorene?

De nye XC90 bruksområder ny motorfamilie Volvo, mye mer kraftig og effektiv, som baserer sin hele arkitekturen i en samme fire-sylindret motor og to liter bensin og diesel men med forskjellige ladningssystemer for å spille med for et bredt spekter av krefter. I bensin har vi en T5, utstyrt med turbo, 245 hester, en T6, med kompressor og turbo, 320 hk og T8, juvelen i Volvo. Det er en hybrid plugg introdusere en kombinert strøm 400 hester og 65,3 mkg moment med gjennomsnittlig utslipp 60 g / km. Den bruker bunnen av T6, som driver forhjulene, som legger en elektrisk motor på 80 hk på baksiden. Den har en fullt elektrisk rekkevidde på 40 km. Den nye arkitekturen ramme kombinerer den elektriske delen uten å avvike trunk plass innvendig. Diesel utgangspunktet presenterer D4 og D5, den første med en enkelt turbo, 190 hk og en gjennomsnittlig forbruk av 5 l / 100 km og andre tvilling turbo, 225 hester og en offisiell gjennomsnittlig utgift 6 l / 100 km.