Volkswagen, dømt i USA av Dieselgate

Volkswagen, dømt i USA av Dieselgate

den Volkswagen-gruppen Han har blitt dømt USA til tre års tilsyn ved hjelp av en separat skjerm, som betale en kriminell bot på 2.800 millioner for håndtering tilfellet av dieselmotorer, er kjent som Dieselgate. Under høringen, dommeren av føderale domstolen i Detroit, sa at denne saken "er meget alvorlig og urovekkende, med en ikonisk bil selskap." Han la til at "dette er en Hvis massiv og bevisst svindel". I tillegg til denne fine, vil Volkswagen møte utbetaling på 1500 millioner dollar import og salg i USA souped-up biler og skikker svindel.

Avtalen mellom Volkswagen og USA Department of Justice, nå ratifisert av dommeren, anser organisatorisk kontroll av selskapet for en periode på tre år, et tiltak som gjør det mulig Volkswagen overvåkes og analyseres ved hjelp av en uavhengig monitor. Faktisk, under høringen har det bekreftet intensjon om den amerikanske regjeringen å oppnevne tidligere assisterende statsadvokat Larry Thompson Land, som en uavhengig veileder.

Ifølge Volkswagen, vil de prøve å samarbeide til fulle med Thompson, som de har ønsket velkommen. Dessuten sikrer de "har tatt skritt for å styrke vår økonomi, for å bedre åpenhet og å bygge et bedre selskap." Thompson vil ha en dual ansvar. Først, evaluering, tilsyn og overvåking overholdelse av avtaler inngått i denne perioden. Og andre, som bekrefter at programmet er gjennomført av Volkswagen stand til å oppdage lignende saker til programvare og for å hindre at det skjer igjen.

Dieselgate: historien i USA

I mars i år, erklærte Volkswagen skyldig til tre forbrytelse kostnader, slik som svindel, obstruksjon av rettferdighet og forfalsket dokumenter etter innrømmer ulovlig programvare installert på ca 580 000 biler i USA. Også det inngått en avtale med ti stater i USA i forhold til krav for Dieselgate saken, som må betale 157,4 millioner dollar (148,4 millioner euro) i Connecticut, Delaware, Maine, Massachusetts, new York, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont og Washington.

I mars fikk han godkjenning av Environmental Protection Agency landet for å selge 67.000 dieselbiler montert programvare altering utslipp og har blitt reparert. Totalt har Volkswagen-konsernet gikk med på å betale rundt 25 000 millioner i USA med sikte på å avslutte klager fra bileiere, miljømessige regulatorer, stat og forhandlere og til bud gjenkjøps biler som tilbys.

Du kan også være interessert

Dieselgate: Volkswagen vinner første feriested i Spania

Når Volkswagen Dieselgate drept Nedbe

Har Dieselgate påvirker salget av Volkswagen-konsernet?