Mercedes GLA: data og offisielle bilder av den nye SUV

2017 Mercedes GLA, er den kompakte SUV fornyet2017 Mercedes GLA, er den kompakte SUV fornyet2017 Mercedes GLA, er den kompakte SUV fornyet2017 Mercedes GLA, er den kompakte SUV fornyet

Mercedes-Benz har definitivt vet de offisielle detaljene i den nye kompakt SUV Mercedes GLA, som har blitt presentert i Detroit Auto Show og vil komme i forretningene i løpet av de første månedene av 2017. kompakt SUV av Mercedes-Benz mottar noen designoppdateringer samt noen endringer for å forbedre aerodynamikken, redusert fra 0,29 til 0,28 Cx. Blant andre elementer, kan søylen og speilene de er optimalisert for dette formål, slik at forbruket blir lavere, slik som vindstøy ved høy hastighet. Andre designdetaljer som har forandret seg er grill, den paragolpes og legering.

Nye teknikker og utstyr innarbeide nye Mercedes GLA innlemme høydepunkter hodelykt laget med teknologi ledet, et alternativ som erstatter den tidligere bi-xenon. den LED baklykter, i mellomtiden, de har tre intensiteter til lysforholdene på den tiden, slik at det er lysere dag og mindre om natten, filtrert enda mer når bilen er stanset (ved et trafikklys, for eksempel) for å ikke blende med bremselyset eller intermitterende sjåfører som står bak. Recreational komfort, han sluttet seg til listen over statister en ny elektrisk bakluke åpning hendene fri, som blir aktivert ved å føre foten under støtfangeren.

Nye Mercedes GLAfor versjon Mercedes-AMG 4MATIC GLA 45, av 381 hk, Kortere relasjoner brukes for tannhjul tredje, fjerde, femte, sjette og syvende av dual-clutch girkasse AMG SPEEDSHIFT DCT 7speed sport. Dette forbedrer den dynamiske ved hvilken som helst hastighet, som vi må legge til en optimal reaksjon av endring, spesielt når klatreutstyr. den Mercedes-AMG sport SUV GLA 45 4MATIC vil inneholde en spesiell versjon Gul Night Edition, tilgjengelig i svart, med spesifikke konstruksjonselementer og gule detaljer både utenfor legemet og inne i kupeen.

Den aktuelle rekke motorer forblir praktisk talt uforandret, selv om det inneholder GLA 220 4MATIC ny versjon av 184 hk, ligger halvveis mellom den andre alternativer bensin Mercedes GLA 200, av 156 HK, og Mercedes GLA 250 4MATIC, av 211 hp.

Du kan også være interessert i:

Alle kompakt SUV for øyeblikket

Alle små eller urban SUV som du kan kjøpe

Beste SUV for mindre enn 20.000 euro