Mercedes-Benz E-Klasse og automatisk parkeringssystem (video)

Mercedes-Benz E-Klasse 2016 har systemerparkering Pilot'Og'Remote parkering Pilot', Begge i stand til å hjelpe sjåføren i manøvrering parkering.

Den første av de intelligente automatiske parkeringssystemer, den 'parkering Pilot', gjør at sjåføren har bare å velge det stedet der du ønsker å parkere og gjøre bruk av gasspedalen og bremsen. Rattet vil automatisk bevege seg for å forlate bilen i plassbehov.

Dessuten er det omfatterRemote parkering Pilot', Med hvilken smarttelefonen blir en del av parken. Fra den mobile enheten, kan du flytte bilen i lav hastighet (aldri over 10 km / t), for eksempel å innføre eller fjerne parkeringsplass utilgjengelige til bilen (noen ganger plass tillater ikke åpne dører å komme inn i bilen lett). For disse manøvrene å utføre, må du har lastet ned programmet Mobile, tilgjengelig for operativsystemer iOS og Android.

intelligent parkerings Mercedes-Benz E-Klasse Den kombinert med enhetensParktronic'-sensors foran og bak måle avstanden til nærmeste en hindring, den kamera 360 og teknologi drivhjelpemidler såsom detektor blinde flekker eller bakre tverr trafikk, som varsler føreren og automatisk bremse bilen i tilfelle av fare for kollisjon.

Den nye BMW 7-serie allerede truffet markedet med et parkeringssystem simulering, bortsett fra at i denne bruken er gjort smarttasten Bil og krever ikke en mobil enhet.