BMW 1-serie Cabriolet ACS1

Sett bakfra ACS1 BMW 1-serie Cabriolet.Side view ACS1 BMW 1-serie Cabriolet.forfra BMW 1-serie Cabriolet ACS1.forfra BMW 1-serie Cabriolet ACS1.

Hvorfor ikke samle på det beste av tilpassing forberedelser M-Technik med tilpassede tilbehør AC-Schnitzer? Vel, dette er det som har skjedd med BMW 1-serie Cabriolet, under navnet ACS1, blande det beste av biler 'M' med forseglingen av eleganse og eksklusivitet av AC-Schnitzer.

De mest bemerkelsesverdige endringene som presenteres av BMW 1-serie Cabriolet ACS1 gaten fra den modellen vi bør se etter i mekanisk kapittel, hvor tre av sine motorer har strukket sin makt. Således bensinmotoren 135i Det øker sin kraft fra 306 til hp 360 hk, modifikasjon, inkludert en sports bakre lydpotte; i mellomtiden, i 123d Diesel Engine, strøm er beregnet til 240 hk, når i standardversjonen er 204 hk; Endelig driv diesel 120D også den strekker seg sin kraft i en total på 33 hk, av 177 hk motor serie med den 210 hk modifisert drivmiddel.

Utvalget av tilbehør som er inkludert i den felles fremstilling av AC-Schnitzer og M-Technik også påvirke eksossystem. Det har valgt en mer typisk for en racerbil i en gate. I tillegg til å være tilgjengelig med motoren 135i, du kan også eventuelt montere for motorer 118I, 120i, 125i, 120d og 123d. De enderør på alle av dem har en krom.

Kapittel av suspensjoner Det har også blitt revidert. Dermed er det tilgjengelig en sportssuspensjoner tared for motorer 118I, 120i, 120d, 123d og 135i. Du kan også montere Justerbart bæresystem høyde konkurranse for 120D, 123D og 135i motorer. Men hvis vi vil ha mye mer radikal, for 120d, 123d og 135i motorer vi kan plukke et opphengsystem med en Mange fastere fjærer.

Den utvendige designen på BMW 1-serie Cabriolet kan også endres. Således kan ACS1 innlemme en frontspoiler av AC Schnitzer som i sin tur kan ha visse deler av sports versjonene av M-Technik. Det samme skjer i iden, der det er installert nye skjørt. På den annen side, for BMW 1-serie Coupé AC Schnitzer har utviklet en spesifikk spoiler.

Allerede i interiør, Det finnes også ulike tilpasningsmuligheter. Vi kan for eksempel kryptere speedometer 320 km / t, selv om dette ikke er den mest fremtredende endringen fordi kvalitetsmaterialer som aluminium og karbonfiber De er til stede i de tre-eikers sportsratt, dørpaneler, askebeger, girspaken, håndbrems, pedaler og fotstøtte. Gulvet ACS1 BMW 1-serie Cabriolet har også matter matt farge.

Til slutt, i dette preparatet også det inkludert en rekke legering hvis diameter kan bli 17, 18 og 19 inches. AC Schnitzer har lettmetallfelger kalt Type VI; Type IV utviser terminer sølv og en bicolor tone; den 'Racing' Type III har en sport og forskjellig fra den forrige design; Du kan også velge en mer diskret dekk med type III og Type II.