Jeg har brent bilen, hvordan og når forsikringskrav?

Jeg har brent bilen, hvordan og når forsikringskrav?

Tenk deg at, som hver dag, la bilen stå parkert om natten i gaten og neste morgen, når du går for å plukke den opp du er uheldig at Bilen har blitt satt fyr på grunn av en tredjepart. Før dette skjer, må du være klar hvordan du handler forsikringsselskapet. Vil du ta vare på dekke kostnadene for reparasjon eller erstatte meg å kjøpe en ny bil om det har blitt brent helt?

For å dekke skadene i en bil etter brann du må ha forsikring mot alle risikoer eller bil med overflødig, som det er denne type forsikring som egen politikk inkluderer skade, som er garantien som de er inkludert.

Så, hvis du har tatt ut en omfattende forsikring, selskapet vil ta seg av alt. Hvis du har leid en franchise forsikring, vil skade dekkes fra kontrakt budsjettet. Det vil si, hvis franchise er 300 euro og reparasjon overstiger dette beløpet vil måtte betale 300 euro i lommen, og din bedrift vil ta seg av resten.

Men det beste alternativet er å sørge for har kontrakt dekning brann, som det vanligvis er inkludert i alle forsikring, og de fleste forsikring utvidet tredje. Brann dekning dekker skade på bilen ved brann, enten ved en handling av hærverk ved et kjøretøy sammenbrudd i seg selv eller ved et atmosfærisk fenomen som lyn faller.

forsikringskrav

Avhengig av hvordan du fyr på bilen, Du må sende inn nødvendig dokumentasjon forsikringsselskapet. Merk at du demonstrere at tapet ikke har vært uaktsomhet av den forsikrede eller av noen annen person knyttet til ham. Selskapet må utelukke at brannen ble forårsaket.

Hvis bilen din har blitt brent på gaten av en handling av hærverk, fordi noen har kastet en brannfarlig væske, eller fordi de har brent søppeldunker og brann har spredt skade bilen din, klagen ville være nødvendig for å hevde forsikringen. Hvis brannmenn har grepet inn for å slukke brannen, kan du bruke fylt og intervensjon av dem for å demonstrere brannen.

Hvis du har kontrakt brannforsikring, få informert hvor mye du vil betale forsikringen hvis bilen er brent helt og du er tvunget til å kjøpe en annen. Bedrifter bruker to begrepene i forhold til å betale oppreisning eller erstatning som må være klart:

-Verds igjen: det er prisen du må betale hvis du ønsket å kjøpe din nye bil en forhandler på tidspunktet for ulykken.

-korrupte verdi: den pris som du kan selge bilen på ulykkestidspunktet. Referanse kan si at markedsverdien av en bil 5 år er om lag 60 prosent lavere enn prisen på den samme bilen å kjøpe det igjen.

Bare i tilfelle av naturkatastrofer (Som en storm eller jordskjelv) eller terrorhandlinger, som vil ta vare på reparasjoner er forsikringserstatningen Consortium. Ja, forutsatt den skadede bilen har en forsikring i kraft.

Du kan også være interessert

-Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

-Triks for å få de beste forsikring priser

-naturkatastrofer, vil forsikringen dekke?