Kia Picanto 2015, forbedret design og utstyr

Kia Picanto 2015Kia Picanto 2015Kia Picanto 2015Kia Picanto 2015

Den kommende Geneva Motor Show vil være presentasjonen rammeverk som vil gjøre sin offisielle premiere fornyet Kia Picanto 2015. De viktigste linjer i å oppdatere denne Urban Segment A fant i sin eksteriør og interiør, samt ulike utviklingen i sin utstyr.

Utenfor, Kia Picanto 2015 ser støtfangere foran og bak fornyet. i frontal området, går ikke ubemerket grill stil 'tiger-nese' (Or 'tiger nese') med mindre estetiske endringer, mens det tilgjengelige forråd av legeringen omfatter en ny passeringer av 14 inches i diameter. For de som ønsker å utstyre din Picanto et mer sportslig utseende, og tilbyr Kia på Valgfritt Sport Pack kan du velge både tredørs kropp og fem.

i inne i Kia Picanto 2015 den mest relevante er funnet i en ny krom plassert rundt instrumentpanelet og lufteventiler. Som et nytt element også slående design med lydsystemet konfigurasjon.

På den tekniske og mekaniske, fra Kia sørger for at den nye Picanto har en ny bremsesystem, mens det naturlig aspirerte bensinmotor 1.0 MPI (multi-point injeksjon) tresylindret 69 HP får små forbedringer som tillater det å tilpasse seg antipollution Euro 6-standarden.

Kia Picanto 2015Sprang fremover i utstyr

mer moderne og kvalitet utstyr som mottar Kia Picanto 2015. Blant de ulike systemer tilgjengelig, tilbyr den sørkoreanske firmaet flere premium-enheter, særlig berøre navigasjonssystem med kamera parkeringshjelp og 7 tommers (Tilgjengelig i siste kvartal av 2015). Når det gjelder sikkerhet, også du kan velge cruise control med hastighetsbegrenser.

En annen av kjennetegnene ved Kia Picanto 2015 ligger i dens flere tilpasningsmuligheter interiøret med tilgjengeligheten av flere pakker. Pakke Sorty, for eksempel, omfatter sort syntetisk lær og stoff i rødaktig fargetone, mens dørpanelene er forsynt med en blank finish. I mellomtiden Pack Pack Trendy kjent for syntetisk lær og stoff i sort farge med gul søm på setene, lys gul i dashbordet og rattet finials. Avhengig av valget av den ene eller annen pakke, innvendig belysning i de nedre sone endringer.

den Kia Picanto 2015 vil bli offentliggjort i slutten av mars. Tro mot handelspolitikk av sørkoreanske fast, vil inneholde en offisiell garanti på 7 år eller 150.000 km.