Volkswagen Touareg 2014, mer moderne og effektiv

Volkswagen Touareg 2014, mer moderne og effektivVolkswagen Touareg 2014, mer moderne og effektivVolkswagen Touareg 2014, mer moderne og effektivVolkswagen Touareg 2014, mer moderne og effektiv

Vi så det for første gang på Beijing Motor Show i april, og kort tid landet på europeisk jord. Vi viser til Volkswagen Touareg 2014, dyp oppdatering en av SUV middels høyt område på referanse over hele verden.

Fra estetisk synspunkt, den fornyede VW Touareg 2014 idrett en frontal nye lovforslaget, med nye elementer som grill, frontlykter trapesformet og støtfanger med ventilasjonsåpninger i sidene. i tilbake, støtfangeren er mer fremtredende, og bidrar til å 'øke' følelsen av makt og 'muskel' av denne SUV. i denne bakre området, ikke gå ubemerket tåke LED lys uttak integrert i det bakre luftfordelingsinnretningen eksosreverserende lys integrert i støtfangeren og den nye logo av VW synlig på bakluken.

VW Touareg 2014 bilderSilhouette Volkswagen Touareg 2014 Han er kjent for sin dose av personlighet og eleganse. i denne fra siden Bilen har ny design legering (16 ulike kombinasjoner), blant annet inkludere design Arica 18 tommer og 19 tommer Salvador Masafi Talladega og 20 inches.

av innenfor, De mest relevante endringer i Touareg 2014 De befinner seg i den kodere aluminium systemet Climatronic klimaanlegg, også setter konstruksjonsendringer til chassiset konfigurasjonskontroller og luftpute, radionavigasjonssystemet, justere speilene og regulerer luftventiler. Arealet av midtkonsollen tilfeldigvis har et større antall nøkler. Angåforsetene, kan de ha en ny justering av korsryggstøtte manuell drift, mens tilførsel av skinn tre setter også øker.

Diesel og hybrid øyeblikk

Nye mekaniske alternativer Volkswagen Touareg 2014 som vil være tilgjengelig i Europa i første omgang de tilsvarer tre motorer diesel og en hybrid variant (Alle er standard med 8-trinns automatgir og systemet Intelligent integrert 4MOTION). For det første, sier Volkswagen sin diesel-serien er allerede tilpasset antipollution standard euro 6. I tilfelle av to TDI V6 3,0 blokker 204 og 262 CV CV (Tidligere 245 hk), både tekniske elementer lagt som en ny SCR-katalysator DPF modulen, spesiell AdBlue og en katalysator låse fjerner overskudd av ammoniakk. Med alt dette, er det oppnås gjennom betydelige reduksjoner forurensende utslipp NOx (nitrogenoksid), en av de uunnværlige restriksjoner for ny mekanisk tilfredsstiller kravene i standarden euro 6.

VW Touareg 2014 bilderNår det gjelder forbruk og utslipp, for VW Touareg 3.0 TDI V6 2014 204 hk en gjennomsnittlig utgift på å erklære 6.6 l / 100 km og 173 g / km CO2. For sin del, versjon 2014 Touareg 3.0 TDI V6 262 hk Bluemotion Technology, homologeres forbruk er også 6,6 l / 100 km (174 g / km CO2).

Et steg opp i forhold til makt motoren vil bli tilbudt V8 4.2 TDI 340 hk. Den kraftigste versjonen av den nye Touareg på europeisk jord vil tilsvare Touareg hybrid, med en total kapasitet på 380 hk og dreiemoment på 59,14 mkg, som er hentet fra en bensinmotor V6 TSI 333 hk og en elektrisk motor-generator 38 kW (52 hk).

VW Touareg 2014 bilderChassis og teknologi

den nye VW Touareg 2014 Den presenterer flere endringer i chassiset, med en ny adresse og en revidert opphengningssystem. Touareg kan utstyres eventuelt med et system av luftfjæring øke bakkeklaringen Touareg opp til 300 mm i off-road ruter og starter automatisk forkorte ved høye hastigheter (fra 140 km / t). I tillegg har det også blitt perfeksjonert Cruise Control Adaptive Cruise (ACC) med 'Front Assist', inkludert assistent city nødbremsing (nå har stop-and-go).

den Kjøring assistent 'Area View' Touareg utforsker miljøet gjennom fire kamre. Andre viktige elementer er niere sikkerhets kollisjonsputer, kjørefelt holde assistent 'Lane Assist', systemet 'Side Assist', detektering nærmer kjøretøy i tilgrensende spor som varsler føreren til å forsøke å endre baner og intelligent lysanlegg 'Dynamic Lys Assist', med automatiske kort lange og kurve lys funksjons lys.