2,8 CRDI motor for Chrysler Voyager og Grand Voyager

2,8 CRDI motor for Chrysler Voyager og Grand Voyager2,8 CRDI motor for Chrysler Voyager og Grand Voyager2,8 CRDI motor for Chrysler Voyager og Grand Voyager2,8 CRDI motor for Chrysler Voyager og Grand Voyager

Stilistiske endringer i eksteriøret er lette, men også eksisterer. Dekk har blitt redesignet og redefinert side listverk Voyager. Dermed visuelle i varebil forbedres.Voyager og Grand Voyager fornyet tilby mekaniske kombinasjonsmuligheter. I vårt marked serien består det av fire motorer: to bensin- og to dieselmotorer (inkludert nevnte 2,8 CRDI).

Bensinmotorer er 2,4 og 3,3 liter, og har en effekt på 150 og 180 CV, henholdsvis. På den ene siden er 2.4 en 4-sylindret i linjers fortløpende multipoint elektronisk injeksjons annonserer et dreiemoment på 21,8 Nm ved 4000 rpm; Dessuten 3.3 har et dreiemoment på 27,8 mkg ved 4000 rpm, er det en 6-sylindret V og har også sekvensiell elektronisk injeksjon.Dieselmotorer er også to syklus. Den første vi har snakket noen linjer ovenfor -2,8 CRDI-. Den andre er en 2,5 CRDI annonserer 143 hk og et dreiemoment på 34 Nm mellom 1.700 og 3.000 omdreininger. Denne mekanismen er allerede kjent, fordi noen Jeep Cherokee ride og selv tidligere generasjoner av samme minivan.

Begge minivans (Voyager og Grand Voyager) er tilgjengelig med forhjulsdrift, men du kan be versjon med firehjulstrekk -AWD- er valgfri og kan ikke bli assosiert med alle motorer, bare den mektigste. I alle tilfeller er det tilgjengelige boksen endringen serien en fem-trinns manuell med unntak av 2,8 CRDI, som en automatisk fire relasjoner er kombinert.Maksimale hastigheter på Voyager og Grand Voyager er 175 km / t (2,4 med manuell girkasse); 179 km / t (3,3 automatgir); 183 km / t (2,5 Manual CRD) og 182 km / t (2,8 CRD med automatgir).Batteriet av standard funksjoner for begge kjøretøyene inkluderer ABS med elektronisk distribusjon av bremsekraft, Isofix-systemet. De mest fremtredende elementene er valgfrie parkerings bistå med baksensorer (standard på finish Limited), den øvre indre modulen med opptil seks oppbevaringsrom og bakre avtagbare temperaturkontroll.