Pagani Zonda 760 X 760 LM og to flere dyr for innsamling

Pagani Zonda 760 X 760 LM og to flere dyr for innsamling

den Pagani Zonda fortsatt 'levende og godt', selv om den italienske superbil maker tilstreber å si at flere enheter har blitt sin første superbil vil ikke bli opprettet. den to siste versjonene som de har kjent sin eksistens er Zonda 760 X og Zonda 760 LM, to unike varianter for to spesifikke kunder Pagani ser ut til å holde hemmelig.

Alltid til stede til hva regnet fra Internett-portal 'Prototype Zero', den første av dem, Pagani Zonda 760 X, Jeg ville gå til en kinesisk milliardær. Estetisk, denne varianten av den italienske superbil skiller seg ut for sin lyseblå karosseri.

Pagani Zonda 760 LM

I stedet Pagani Zonda 760 LM, full farge svart, og det har påmelding Andorra takket være en argentinske forretnings. Denne versjonen er spesielt bemerkelsesverdig for sin stor hekkspoiler, omtrent hovedlys og fremgangsmåten for spesifikk hjul og en større flybilletter, i en design inspirert av estetikk av prototypene av 24-timersløpet på Le Mans.

Både Pagani Zonda 760 X 760 LM som allerede har conocidísimo AMG V12-motoren 7.3 bak de to setene, og gir 760 CV kraft til bakhjulene. Det er 10 hk mer enn den alternative krets, Zonda R, av disse to versjonene av eksklusive gate ta sekvensiell automatgirkasse og andre forbedringer som gir enda mer sportslighet.

Vi mener

Vil disse være den endelige Pagani Zonda? Husk at denne superbilen har blitt solgt siden slutten av 90-tallet, så det er forståelig at den italienske produsenten vil fokusere mer på sin andre skapelse, den Huayra, en superbil mer per dag av ganger. Selvfølgelig kan ingen benekte effekten og sjarmen til Zonda selv mange år etter hans fødsel i 1999.