El Corte Ingles og mange biler som søker partner til å selge flere biler

El Corte Ingles og mange biler som søker partner til å selge flere biler

I tillegg ønsker selskapet å investere i reklame om lag 300 millioner pesetas.

Etter et år som arbeider med El Corte Ingles, vil mange biler ende 2001 med en omsetning på 1300 biler, godt under 2500 planlagt. Selvfølgelig denne prognosen var for et nettverk av 16 sentre, som endelig har vært i 10, noe som vil legge til en annen to før årsskiftet. I 2002, med forventet økonomisk løft, vil åpne sentre akselerere.

Ifølge selskapet kilder, forsinkelsen i utbyggingen av sine utsalgssteder, delvis på grunn av den juridiske usikkerheten oppleves av bilindustrien. I 2002 den nåværende salgssystem, basert på eksistensen av eksklusive forhandlernettverk og direktesalg vil bli tillatt gjennom multibrand-butikker og kjøpesentre, samt andre kanaler som internett, er det oppheves etc. Så langt tiltak som mange biler System bare tjene som intemediación mellom kjøper og den klassiske forhandler. Mye av deres virksomhet er salg av tilleggstjenester som forsikring, reparasjoner, etc.

Mange prognoser biler passere for å bli det spanske selskapet som selger de viktigste biler. Hope, til 2003, salget overstige 30.000 biler. En gjennomsnittlig forhandleren selger ca 1000 biler i året.

Hvis du vil vite mer om systemet arbeider mange biler, klikk Untitled Document HER .