Tesla S P85D, en elektrisk bil så fort det vil gjøre deg tyster

Tesla S P85DSøknad om å fjernstyre ladestatus Tesla SP85D indre Tesla SInstrumentering Tesla S P85D

Tesla er makt, ikke bare for sin pris, som i tilfelle av Tesla S P85D kan vi prøve kostnadene overstiger 100.000 euro. Som var i stand til å klatre en gang en Audi R8 eller Porsche Turbo du har sett den offensive kraften i sin behandling av tid og rom. Anglophones har det lett når du snakker om "Strøm" du kan referere til kraft eller makt. I tilfelle av Tesla SP85D, har du to, tilsvarende 700 hestekrefter (515 kW) og offensive kraft til å gjøre noen manøver som involverer en plutselig endring av tempo. Ring forbikjøring filskift eller bremsing, Tesla S oppfører seg som en sportsbil. Egentlig mye mer klasse, no muss eller ranting ved de enderør av Tesla S mangler, uten å miste et brøkdels sekund om de anerkjente rivaler. Med en forskjell: Tesla S til å kjøre kan ikke bare gå fem personer på stedet hvil, men skjuler to Kasser for barn gjemt i bagasjerommet, Det oppstår dersom en nødsituasjon og må være syv bord. Og hvis du trenger noe, det er et alternativ for å forbedre det, som noen har døpt som P90D.

Tesla har den største skjermen

17 tommers Tesla SGå hvis størrelsen teller: en som sniker seg inn i en Tesla kan ta øynene fra henne. Presides vertikale senter av dashbordet Tesla S en større 17-tommers skjerm enn min datamaskin. Umulig å mislykkes med fingeren som trykker på en knapp på berøringsskjermen. Det gjør du lurer på nøyaktig hvem som vil være de fjerne, små og like små grafikkberøringsskjermer som befolker mange av de mest moderne biler har skjedd. Selv føreren kan avverge sentrum skjerme øynene dine når du trenger informasjon, selv om digital instrumentering har en forseggjort og forsiktig design, full av informasjon. Logisk, fordi med konstant internett-tilkobling -den er en annen prioritering av Tesla kartlegging er lastet med detaljer, for eksempel. Inntil bilen selv drar nytte av denne tilkoblingen, foreslår de mest praktiske stopper ladestasjoner Supercharger (gratis) langs ruten, og mottar regelmessig invitasjoner til å oppdatere den nyeste programvaren bilen selv.

Ingen overføring tunnel uten shifter, er den sentrale plassen enorme. I forsetene synes det å gå i stua. Bak, takket være bredden av bilen passer perfekt bak tre voksne. Selvfølgelig med denne egen bredde på amerikanske biler, rails synes for meg litt smalere enn vanlig. Bare i tilfelle, hjelper kameraet frontruten kjørefelt assistent, påtrengende og alle beboerne informant, som gjør at du legger mye mer oppmerksomhet til å sirkulere uten engang nærmer seg grenselinjene.

Tesla er de tause sport

Klatre en superbil vanligvis tvinge noen contortion. Hoppe på Tesla S, med makings og en Audi A6 ved siden av størrelsen, er det lett. Start motoren på en V10 eller lignende, med sin eksos lyd, vibrasjoner, ikke bare ansporer den puls driver inntil besitteren føler kiling i sin backsides. I Tesla S, tomgangskjøring elektriske motorer er fanger, i fullstendig stillhet, bare for å skru opp volumet inviterer super stereo. Hands bli svett i en superbil bare tenker at når som helst i ferd med å tråkke på og hender og føtter vil bli lansert i en frenetisk dans mens nåler, tall og lys flytte uendelige og horisonten om. I Tesla, luksus sedan, holder rattet bort fra deg nesten unmindful av tiden grundig satte den høyre foten på gasspedalen. Imidlertid er resultatet det samme. Mer enn to tonn Tesla S P85D fordampe ved det øyeblikket du går på pedalen. Fra stående, sikrer firehjulsdrift at vi ikke mister en tøddel av styrke og flytting ... ja, hode gir deg også et støt tilbake umiddelbart når stepping, som en plutselig forskyvning av en superbil. Som i et fairground attraction, i det øyeblikket, overstiger 1 g akselerasjon, som et fall i vakuum. Da er den voldelige delen over, enkel kraftig akselerasjon, nesten lydløst og uten å stoppe før du skjønner at landskapet flyter og veldig, veldig fort. Stressless. Hvilken forskjell motor hyler av disse superbiler, følelsen av at noe er ripping hvert trinn opp, hjerte racing og passasjer knyttede knoker mens klamrer seg til dørhåndtaket. Beboerne er de som roper i overraskelse, og sjåføren ... med rolig smil. Hvis Tesla P85D imponerer, er det spesielt så, hans rolige makt. derfor så ser du "kryp" 100 på motorveien, nyter indre fred, det komfortable luftfjæring senker automatisk høyden i høy hastighet, den ekstra lydutstyr ... og selv om de nekter, i påvente av alt at passasjeren er å finne brujulea nettet mens i den gigantiske sentrum tablett.

Tesla omdreining

Ja, mer beskjedne versjoner Tesla S, med halv effekt uten firehjulsdrift, uten alle -costosos- vedlegg i denne enheten, tror jeg det vil være interessant og attraktiv, men jeg tror ikke at dette P85D en boltre involverer bilprodusenter levetid. Uten denne P85D, kanskje vi ville ha tatt mye lengre tid å se at Porsche er oppmuntret med Mission-e og Audi med fremtiden Audi Q6, som forløper vi så i Frankfurt under formatet Audi e-tron quattro konsept.

Tesla viser makt respektløs avholder i stand til å selge biler på nettet uten workshops eller representanter i landet, noe som gjør opp sitt eget nettverk av opplading, krefter som formerer med 20 andre elektriske tilkoblings egne standarder ... Tesla har besluttet å bryte med den etablerte, måten å selge biler, for å forstå den elektriske bilen, for å forstå økologien og arbeider med kunder. Det var nok til å fortelle at de var helt nye i Gerona den første ladepunktet Supercharger, Tesla bestemt, som kom fra alle deler av Europa, S. Tesla eiere med ekte ambassadører for sine biler, elektrisk konsept, De møtes som et samfunn av jegere, men her er ingen formodning om individuelle prestasjoner, men hva er i stand til å gjøre bilen.Er det en kjepphest? Er det en feber? De bare tar til gatene Tesla X, etter år samle betalinger som en reserve, til kunder som ikke engang at prisen. Nei, alle som har prøvd en Tesla har blitt imponert, enten du liker grønne biler, som om han liker de mest radikale biler. Vi fortsetter fortsatt imponert med den mest potente av Tesla S og håper å få på P90D, med mer makt og autonomi -95 kilowattimer i sitt-batterier eller Autopilot nyeste programvareoppdateringer som om det var en mobil- telefon si som de kommer i nærheten av den autonome kjøring bil.

Priser Tesla S (moms)

70D (332 HK) 83,817 euro

85D (422 HK) 94,828 euro

P85D (262 + 510 hk) 116,971 Euro

alternativer:

90 kWh batteri: 3,267 euro

Latterlig Speed: 11,011 euro (kun 90 kWh)

Autopilot: 2,783 euro

premium belysning: 3,267 euro

luftfjæring: 2,783 euro

Hi-fi 12 høyttalere: 2,783 euro

Utvidelse til 7 personer: 3,267 euro

Du kan også være interessert

- 7,0 Tesla: Tesla som fører bare er nærmere

- Tesla Model X, er den elektriske crossover allerede i salg

- Tesla skal produsere biler i Europa

- Tesla Model S, ny kraftigere oppgradering og mer autonomi

- Tesla Model S 70D: 522 hk og 442 km med elektrisk rekkevidde