Infiniti QX50 Concept, nye SUV på Detroit Motor Show 2017

Infiniti QX50 Concept 2017Infiniti QX50 Concept 2017Infiniti QX50 Concept 2017

i Infiniti QX50 Concept Vi er det siste trinnet før ankomsten av den endelige modellen, som vil erstatte den mellomstore SUV som tar sitt navn. Luksus delingen av Nissan og viste oss en prototype i det siste Hall of Beijing (Infiniti QX Sport Inspirasjon) for å deretter avsløre et første konsept på Paris Motor Show 2016. Den bilen hadde fortsatt detaljer som holdt ham borte fra produksjonsmodellen serien, så i denne Detroit Motor Show 2017 som vil bli offentliggjort nesten utelukkende den endelige versjonen som kommer i salg.

Kroppen hans har fortsatt noen få skarpe linjer og meget langstrakte frontlykter som har LED-teknologi. Grillen kommer i en høy posisjon og har en ganske sjenerøse dimensjoner, det samme skjer med front luftinntak, en på hver side. den speil Utenfor har nå former og en vanlig konfigurasjon, etterlater type 'kamera' fra forrige konseptet. Hjulene har også tatt en mer logisk dimensjoner i størrelse, sammenlignet med tidligere skisser vist ved Hyundai.

inne i Infiniti QX50 Concept, Vi snakker om kvalitet materialer, med en førerorientert layout, med mange kjøre hjelpemidler og selv muligheten for en fremtidig funksjoner autonom kjøre.

Selv om sikkert den mest revolusjonerende med denne Mid-size SUV er at det vil for første gang med bensinmotor VC-Turbo utviklet av produsenten. Det er en mekanisme som gjelder en variabel turbolading, slik at det kan, i henhold til kjøreforholdene eller driver etterspørsel, gir et kompresjonsforhold 8: 1 (High Performance prioritet) eller 14: 1 (Prioritet til effektivitet). Det er derfor denne motoren Infiniti sier at to-liter 268 hk kan være i stand til å fungere som en bensinmotor seks sylinder (39.80 mkg av maksimalt dreiemoment), men med et drivstoff som ligner på en av fire sylindre. Derfor kan det posisjonere seg som et klart alternativ til diesel mekanikere, som synes å ha sine dager i Europa.