10 “dumme” bøter vil koste oss penger

10 bøter

Loven er loven og fastsetter bestemmelser. Og det er mange tiltak som vi gjør hjulet nesten hver dag for å bli rapportert ville innebære en mer eller mindre betydelig økonomisk straff. De fleste straffer er klassifisert som mild, men andre, som hopper over et gult lys, eller kaster en sigarett baken ut av vinduet, er alvorlige. Notater av hva som kan skje hvis de bryter loven.

1-spising, drikking eller bruke sminke mens du kjører ...

Å spise en sandwich, drikke vann eller brus eller makeup bak rattet er handlinger som mange sjåfører utført med noen regularitet. Vel, alle gruppert innenfor forpliktelse som i henhold til artikkel 11, punkt 2 i lov om trafikksikkerhet har dirigent av "opprettholde sin egen bevegelsesfrihet, nødvendig synsfelt og permanent fokus på kjøringen, for å ivareta sin egen sikkerhet, for andre beboere av kjøretøyet og at andre trafikanter". De er distraksjoner og kan straffes med bøter mild opp til 100 euro, uten fradrag av poeng. Guardia Civil pålegger på dette grunnlaget en bot på 80 euro, med rabatt Distraksjoner forblir på 40 dyrere har å gjøre med teknologi, bruke hodetelefoner, øreplugger eller snakker i telefonen uten å bruke et handsfree-system innebærer 200 euro og tilbaketrekking av 3 poeng.

2-rundskriv med skitne eller uleselig registrering.

Hvis du er noen som utilsiktet eller bevisst, du bære skittent eller slitt hindre registrering eller identifikasjon lesing og du "pilla" Civil Guard eller vedkommende myndighet tilsvarende trafikk, har du store sjanser for å bli bøtelagt en bot på 200 euro. Det er fastsatt i punkt 4 i artikkel 65 av Road Safety Act.

3-Trekk en sigarett ut av vinduet.

Selv om det er blitt mindre vanlig, er det fortsatt sjåfører som velger å trekke resten av sigaretten ut av bilvinduet. vel, "kaste spor eller nærliggende gjenstander som kan føre til brann, trafikkulykker eller hindrer fri bevegelse" Det er forbudt. Og forelegget du er 4 poeng og forringer 200 euro.

4- Give brister kjøretøyet foran.

Ved hjelp av lys for å indikere noe sånt bortsett fra bilen foran, fordi vi ønsker å kjøre forbi er forbudt, eller for å indikere at Guardia Civil er straffbart. Regulering av Circulation, gjennom artikkel 100 forbyr "alternativ bruk, i lysblink når vei eller og lys med kort rekkevidde eller konkav, for andre formål enn de som er gitt formål ". Guardia Civil og regional innføre en bot på 80 euro.

5- Ikke koble lysene ved forfall.

Ikke mange drivere vet at hvis strømme gjennom en reversibel kjørefelt, eller en i motsatt retning som vanlige operasjoner utløp eller retur, eller veiarbeid må bære koblet nærlys. Og driverne av tilstøtende baner også burde. som maksimalt skal kjøre på 80 km / t og et minimum på 60 eller mindre "I ble således etablert eller spesifikt merket". den bot for ikke å gjøre så er 200 euro for alle.

Hoppe 6 gult lys.

Det er et faktum altfor vanlig i våre byer, over det gule lyset fasen. Gjør så vi kan gå så dyrt som pass deg i rødt fase, 200 euro, Men i motsetning til denne handlingen vil ikke føre til tap av poeng.

7 Ingen bære førerkort.

Hvis en agent ber oss tillatelse til å kjøre bil og ikke bære over, selv om vi styre, Vi ilegge en bot på 10 euro. Men vanligvis forteller Mario Arnaldo europeiske Bil Associates, de ikke klarer å behandle fine.

8-Se du glemte å fornye tillatelsen.

I motsetning til straffen gitt for de som har førerkort, men utviser ingen regel før vedkommende myndighet, forut for sirkulerende utløpt man antar 200 euro. "glemme" å fornye tillatelsen kan bli for dyrt.

9- tut uten grunn.

den Bruken av akustiske signaler kan være noen grunn som hornet, eller visuell-type kjøretøy som bruker prioritet, Den er kvalifisert av de trafikkregler som mild sanksjon. Som sådan er det bot 80 euro fint.

10, trekanter ikke bære reserve

Utstyret som vi bærer i bilen inkluderer trekanter vest og reservehjul, punktering kit eller alternativt system som garanterer fortsetter å kjøre. Hvis vi ikke bruker i en nødssituasjon vest eller trekanter, kan vi bli straffet med en bot på 200 euro.