Prisene for den nye Infiniti Q50: fra 25,200 euro

Infiniti Q50: dette er den nye sedanInfiniti Q50: dette er den nye sedanInfiniti Q50: dette er den nye sedanInfiniti Q50: dette er den nye sedan

forhandlere Infiniti i Spania allerede har den nye Q50 sedan at på Prisene starter på 25,200 euro. Denne prisen gjelder kun Hvis du finansiere bilen Santander Consumer EFC med et minimum på 20.000 euro, for en periode på minimum 48 måneder og et opphold på 36 måneder minimum.

Hyundai Q50 kommer til markedet med to motorer. i Diesel tilbys med 2,2 liters motor en kraft på 170 hk firesylindret direkte injeksjon turbo og, i kombinasjon med en manuell girkasse eller automatisk seks forbindelser og bare syv funksjoner bakhjulsdrift. Den andre varianten gir Hyundai Q50 er en Hybrid 364 hk som kombinerer en V6 bensinmotor og en elektrisk motor med litiumbatterier, som selges med automatgir syv forbindelser og muligheten til å velge bak- eller firehjulsdrift.

standardutstyr Infiniti Q50 for Star systemet omfatter&stopp, intelligent cruise control, kontrollsystem dekktrykk, hastighetsbegrenser system bakke starter, aktive nakkestøtter foran, bremseassistent, elektronisk startsperre, 17-tommers hjul, utblåsing dobbel krom, selvreparerende maling eller velgerkjøremodus. Den nye Infinity Q50 utstyrer pluss dobbel berøringsskjerm i midtkonsollen og direkte Adaptive Steering system for elektronisk styring.

Du kan også være interessert

Infiniti Q50. Den japanske sedan fornyer

Infiniti Q50, utformingen av den nye Hyundai