Som står for Lexus modeller bety

Står for LexusStår for LexusStår for LexusStår for Lexus

Vi begynner med trinn tilgang til merkevaren, kompakte CT 200h. Navnet refererer til Creative Touring. Creative fordi benytter en hybridmotor -hence den "h" final- et segment dominert av Diesel; mens GT bekymring for at den har tilstrekkelig kapasitet til å romme passasjerer og bagasjen uten å bli skadet av den plass som opptas av batteriet.

Det neste trinnet i serien er IS: Intelligent Sports. Det er en sedan konkurrerer direkte med BMW 3-serie eller Audi A4, modellene er preget av en sann sportsånd (Sport) og være fokusert på et ungt og dynamisk publikum. Intelligent, fordi det omfatter mye av Lexus teknologi i et format mer innhold og en meget effektiv hybrid motor.

med Lexus GS når vi nærmer oss virkelig godbit, men ikke den øverste enden. Deres forkortelser mener Grand Sedan, og henviser til det er en modell Tradisjonell kropp av tre bind, som ligger i midten av området, mellom IS og LS.

Lexus LS

Sistnevnte, sann flaggskipet Lexus, sende med de to akronymer som er rettet mot: Luxury Sedan. Den mest utstyrte versjonen er den LS 600h L, L og enden refererer til lang akselavstand legeme. 445 hp hybrid, firehjulsdrift og et imponerende teknologisk nivå, , der bakse ikke mangler massasje eller fire klimasoner er i stand til å overvåke kroppstemperaturen til passasjerer. en målestokk.

Kupé-versjon av IS tar sitt navn RC: Racing Coupé. hans større sportslig og 477 CV kraft som vil ha den mest radikale varianten, RC F, Racing inspirerte navnet. Står F, Forresten, Det er reservert for de mer ekstreme varianter, RS rivaler Audi, BMW M, Mercedes AMG og Jaguar R. F Sport, I stedet er det en sporty finish, men påvirker ikke motoren.

Kommer årtusen RX SUV og NX, hvis X betegner Crossovers. I tilfelle av RX, R har den Radiant, henvise til strålende fremtid augured japansk merke, og denne modellen ved lansering. Jo mer kompakt NX, i mellomtiden, har det engelske ordet kvikk (Smidig) i sitt navn, gitt sine mindre dimensjoner og mer dynamiske ferdigheter.