Nissan Nismo idx og Freeflow, sport og retro

Nissan Nismo idx og Freeflow, sport og retroNissan Nismo idx og Freeflow, sport og retroNissan Nismo idx og Freeflow, sport og retroNissan Nismo idx og Freeflow, sport og retro

Foruten den GT-R nismo og BladeGlider Concept, de andre to overraskelser Nissan på Tokyo Motor Show 2013 har vært idx Freeflow og Nismo idx. Begge modellene har en attraktiv retro coupe kroppens fargestoffer, alt en moderne tolkning av noen svært populære japanske klassikere som Datsun 510 og Nissan Prince Skyline.

Tro mot noen av de klassiske japanske sport, Nissan forventer at Idx Freeflow og IDX Nismo Det er to bak-stasjonen coupes. For å bli virkelighet noen av disse to modellene, Nissan satt på markedet en rival til høyden på bak-stasjonen coupes Toyota GT 86 og Subaru BRZ-.

den Nissan idx Freeflow (Bildet, som vises på-gult lys brun) har en mer konservativ retrodesign, ikke uten detaljer sport, som markerte hjulbuer og store dekk med fire doble eiker. Dimensjonene kunngjort for idx Freeflow indikerer en lengde på 4,1 m, en bredde på 1,7 m og en høyde på 1,3 m.

For hans del, Nissan Nismo idx Den leveres med en kupé kropp med mer aggressiv fargestoffer og farger krig Nissan sport divisjon (Nismo), det vil si i rødt, hvitt og svart. I denne versjonen fatter legemet mer aggressive fargestoffer med meget merkede skjørt og en spoiler som fører differensiatorer. For dette bidraget 'ekstra muskler', bredden av kroppen i denne Nismo idx Den vokser opp til 1,8 m.

i mekanisk kapittel, det er få data avduket Nissan omtrent Idx Freeflow og IDX Nismo. For Freeflow, kunngjorde japanske selskapet mulige bensinmotorer mellom 1,2 og 1,5 liter, koplet til en automatisk girkasse CVT kontinuerlig variabel, mens for Freeflow-motoren versjonen er også forventet bensin 1.6 turbo direkte innsprøytning også koplet til en CVT.

Vi mener

Sjarmerende og original presenterer disse og IDX Freeflow IDX Nissan Nismo. Flott kombinasjon av retro linjer og kupé kroppen moro av en bakhjulsdrift. Men i vårt syn vil vi legge til en annen annen type boks endringer i CVT, for eksempel en manuell korte og presise ruter som sport fra fjoråret.