Paris Motor Show 2016: Opel Ampera-e, nå ren elektrisk

Ampera-eAmpera-eAmpera-eAmpera-e

den Ampera-e Det har ingenting å gjøre med den forrige modellen. Nå er en bil mye mindre og praktisk og det er rettet til å konkurrere med modeller som Nissan Leaf eller Renault Zoe, eller til og med mot enchfuables hybrider som Golf GTE og A3 e-tron. Forlater sitt tidligere teknologi, hvor en generator bensin var ansvarlig for å levere elektrisk kraft til motoren, samt den plug-in elektrisk rekkevidde. nå hundre prosent elbil, med null utslipp. På den tiden ble Ampera Europas mestselgende elektriske, men bommen elektrisk null-utslipp og forbedre sin autonomi gjorde ham forsvinne raskere enn forventet. Som i forrige generasjons plattform og aksjer har med Chevrolet Bolt-e (Ja, nå Bolt er skrevet med B), som bare vil endre logoer og noen lys utstyr detaljer.

den nye Ampera-e Det vil bli presentert for verden slutten av september i Paris Motor Show 2016 (Se alle nye biler Paris Motor Show 2016). Med det sikter merkevare å revolusjonere innen rimelig elektrisk tilbud overlegne egenskaper når det gjelder ytelse og utstyr modellene som er på markedet. Kunngjør et banebrytende system Litium ion 60 kWh, som vil overstige 320 kilometer med autonomi, rivaler i størrelsen ikke overstige 30 kWh. hans elektriske motoren er 150 kW, tilsvarende om lag 200 hester. Og kunngjør resultatene verdig en superbil, med en stigning på 0-50 km / t på 3,2 sekunder og en evne til å bevege seg 80-120 km / t på bare 4,5 sekunder. Toppfarten er begrenset til 150 km / t, alle data mye høyere enn for noen ren elektrisk markedet i dag. Opel er så overbevist om sine fordeler selv organisere en utstilling rase akselerasjon sette en Ampera-og mot sine mektigere modeller, som for eksempel Astra TCR, den Adam R2, Corsa OPC og Insignia OPC.

Ampera-e

Disse fordelene skal være ledsaget av en atferd å matche. Det indre er konfigurert for fem personer. Batteriet er plassert under bunnen av bilen, under passasjerrommet, slik at stammen kapasitet er som en vanlig kompakt. Har et komplett system tilkobling med den nyeste generasjonen IntelliLink infotainment system kalt foruten Opel OSTAR, som tillater opp til syv mobile koblet på samme tid takket være Wi-Fi-system. Den er kompatibel med Carplay Apple og Android-systemet, gjør integreringen av mobiltelefoner og deres funksjoner er samlet. Det vil gå på salg i 2017.

Du kan også være interessert i:

Mitsubishi vil ha en elektrisk SUV med 400 km rekkevidde

Rekorden autonomi en elektrisk bil: nesten 11 000 km!

Mercedes EQ registrerer navnet for sin nye elbiler

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis